Én csak ámulok és bámulok

2021. július 27. 12:38

Ezek az emberek tudják, mit beszélnek?

2021. július 27. 12:38
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Én csak ámulok és bámulok. »Maszkot hordani, távolságot tartani, nem szervezni és nem résztvenni tömegrendezvényeken« – írja Darth Vödör július 19-én. Alig egy hétre rá: »a jelenlegi járványügyi helyzetben a szabad levegőn való megfertőzés esélye rendkívül alacsony Magyarországon«. De az összes többi gyakorlatilag ilyen. Ezek az emberek tudják, mit beszélnek?

Fotó: Sebastian Barros / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. július 28. 07:24
A segghülye libsiknek egyértelmű, hogy csak az oltási igazolvánnyal rendelkező EB szurkolók között terjed a vírus. A logikájuk szerint a buziktól még a vírus is undorodik.
Freedi
2021. július 27. 20:11
Bocsi , de ki a faszom az dart vödör? hával a té után
tailor
2021. július 27. 18:09
azért tegye már mindenki a szívére a kezét akár milyen pártban is ül akár mennyi pénzért. hogy bírná e az alsóban ha a kisfiát a képen látható döbbenet világosítaná fel .... ahogyan csak ő tudja ...
Akitlosz
2021. július 27. 17:50
Hú ba..... A címből és a témából nem számítottam ilyen képre. :-( A rák essen a Mandiner szexuális irányultságába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik