Hoztam is meg nem is – Jobbik a Pride-on

2021. július 26. 17:08

Volner János
Facebook
Rossz hírünk van Jakabéknak.

„Volner János a Pesti Tv korábbi műsorában már utalt rá, hogy az egykor szebb napokat látott ex-jobboldali párt már annyira beleolvadt a baloldali tömbbe, hogy nem tudja elkerülni a szélsőliberálisok seregszemléjén, a Pride-on való részvételt.

De akadt egy kis bökkenő: a rossz ripacssággal valami 19. század végi marseilles-i kommunista dokkmunkás vezért játszó, álkeménykedő Jakab imázsába a szivárványos vonulás mégsem fért bele. Ezért a népmesékből ismert ősi, »hoztam is ajándékot meg nem is« trükkjéhez nyúlt. A párt egy kerületi önkormányzati képviselőjét küldte ki, szerencsétlennel eljátszatva a boxzsák szerepét. Bereczki Miklóst szétszedték a kommentelők: a liberálisok azért, mert a párt megszavazta a pedofilellenes törvényt és »hogy mer így kimenni«, a jobboldaliak pedig mint a Jobbiknak a balliberális erők előtti totális kapitulációját értékelték.

Rossz hírünk van Jakabéknak. Lehet, hogy ez a »hoztam is meg nem is« taktika népmesékben, ütődöttnek beállított királyok előtt működött, de a magyar választónál nem fog. Ők pontosan tudják, mára hol álltok, hány százezer ember hitét és évtizedes önzetlen munkáját gyaláztátok meg. És erre emlékeztetni fognak Titeket 2022-ben is!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A DK nemsokára 16 %-on fog állni, a többiek a bejutási küszöb körül fognak oszcillálni. Kaparni kell majd a listás helyekért! A széles fejsze mosolyog.

Tehetséges, ezt tudtuk. Piri néni széfje ott van mögötte.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés