Jó napot kívánok! Gyurcsány Ferencet keresem

2021. július 26. 14:47

Kontra
Facebook
Jó napot, én vagyok, megismerhetne, elég sokat vagyok a tévében. Meg a Tiktokon is!

„Aktivista: Jó napot kívánok! Gyurcsány Ferencet keresem, az ellenzék vezérét.

Gyurcsány Ferenc: Jó napot, én vagyok, megismerhetne, elég sokat vagyok a tévében. Meg a Tiktokon is!

Aktivista: Azt hittem, az valami virtuális hasonmás.

Gyurcsány Ferenc: Nem, nem, én vagyok személyesen. Vagyis hát én diktálom a válaszpaneleket a trollhadseregemnek, mert ebben a kurva országban mindent magadnak kell csinálnod, ha eredményt akarsz elérni.

Aktivista: Ööö… biztosan. Azért jöttem, mert Ön azt mondja, hogy toleráns, sokszínű, befogadó országot szeretne.

Gyurcsány Ferenc: Az is lesz belőle, kedveském. Elkobozzuk a fideszesek vagyonát, abból majd mindenre futja. Ha nem elég az a pénz, ad Brüsszel, és ha még kell, akkor felveszünk egy jó nagy IMF-hitelt. Ki van ez találva rendesen.

Aktivista: Értem. Az Ön által vezetett Magyarországon akkor befogadják a menekülteket, és otthonra lelnek az LMBTQ-emberek is?

Gyurcsány Ferenc: Magyarország mindenkié! Mi a fideszes gyűlölettel szemben a szeretet nyelvén beszélünk. Miután munkatáborba zártuk az összes fideszest, mindenki szeretni fog mindenkit.

Aktivista: Ez jól hangzik. Akkor elszállásolhatunk ide öt szíriai agysebészt?

Gyurcsány Ferenc: Ööö… meg kell kérdeznem az anyósomat és a feleségemet. Ez az ő villájuk, tudja.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@Gullwing
@Berecskereki
Áder János hevesen érvelt amellett, miért nem helyes a határon túliak anyagországi választójoga
2018. február 11., 19:30

Szerző: 168.hu

„Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János.

Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”.

Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc.

A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János"

Magyarázzátok avval, hogy Áder fejlődött, a régen az régen volt, most meg a most van, akkor még naívvoltésnemtudhatta stb.
Szarházik.

Válaszok:
Google | 2021. július 26. 17:06

Ja, erre mondja az egyszeri ember, hogy az nem az ő feladata, oldja meg az állam. Tegye a migránsokat a migránslakokba, holnap már dolgozzanak, holnapután adót is fizessenek.
De ugyanakkor neki továbbra is ugyanazt az ellátást, orvosi aszisztenciát, útkarbantartást és mindent biztosítson.
A miből is?
Ja, hogy vegyen a Soros örökkötvényéből?
Mert mi lenne, ha Soros/CIA ebből is nyerne, nem?

Csak a marha nem tágít.
Ha jól tudom, Gyurcsány még mindig ott tart, hogy a határontúliakat kiírná a magyar nemzetből, Áder pedig bevette őket.

Igazad van, a határon túliak egy jó része nem magyar, hanem szlovák, román, ukrán stb.. De egy másik nem is kis része viszont magyar.
Neked szerencséd volt, a te őseid nem kerültek át egy tollvonással egy más közigazgatás alá, nem kellett hivatalos nyelvként egy más nyelvet megtanulnod, használnod. De ettől még azok az emberek magyarok, essen bár rosszul is neked és a magyarságukat nem kérdőjelezheted meg. Sem te, sem más.
Ezen az alapon Dobrev sem magyar, ugye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés