Nem fogadták tárt karokkal Gyurcsányt Tapolcán (videó)

2021. június 16. 17:55
Az Informátor osztott meg videót az eseményről Facebookon.

„Az őszi ellenzéki előválasztásig országjárásba kezdek, hogy mindenhova eljusson a hír: Gyurcsány a hibás:)” – írta Gyurcsány Ferenc az esemény Facebook-oldalán. 

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden elismerésem a tisztességes, hazájukat, családjukat szerető tapolcai embereké. Tudjátok, a balliberálisoknak Ti vagytok a bunkó, mucsai magyarok, de most kellene a szavazatotok az ország ismételt kirablásához.

A felvétel egyébként nem jelenik meg.

Ismételten szögezzük le egyébként: NINCS még kampányidőszak a törvény szerint. Amit most a ballib csinál (totális országos politikai kampány - kampányidőszakon túl) arra nincs precedens.

Táncolj Feri!
Búcsú buli!

:) Hatalmas!

Vidéken még utálják Fletót - hála a jó égnek.

A kormányzati kampányolást nagyüzemben éppen a mai moslék (Gyurcsány-kormány) vezette be. Emlékszünk? Minket irigyel Európa, Dübörög a magyar gazdaság, a Pannon Puma ugrásra készül stb. stb.

Ez - nagyüzemű választási gyűlések, párt-szórólapozás, párt-standozás futószalagon a ciklus közepén - egy mindezidáig példátlan fejlemény.

Maradjunk a fontos tényeknél.

Az ominózus előzmények után (és azok után, hogy 2018-ban a DK - jelentős részben az MSZP-vel leboltolt, szürreálisan kedvező egyéni indulásos alku révén - 5%-kal (!) bevánszorgott a parlamentbe!) JELENLEG GYURCSÁNY FERENC AZ ÖSSZEBORULT MOSLÉKELLENZÉK ERŐS EMBERE, szinte teljes bizonyossággal a 2022-es parlament MÁSODIK LEGNAGYOBB FRAKCIÓJÁT (a saját tömbjén belül valószínűleg utcahosszal legnagyobb frakcióját) ADÓ DK TELJHATALMÚ ELNÖKE, emellett pedig még az Underwod-házaspárt is újrajátsszák élőben (el tudjuk képzelni mi lenne, ha fideszes oldalon történne ilyesmi?).
Figyeled az előmegállapodási mozgásokat? Fletó most eszi meg végképp reggelire az összes többi pártot... főleg azokat a NAGYPOFÁJÚ "21. századiakat", akik éppen ellene jöttek létre, egytől egyig...

Szóval... nyugodj bele, lesz még bőven tiltakozás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés