Melegjogi szervezetek tüntetnek a Parlament előtt hétfőn

2021. június 13. 16:44
A pedofilellenes törvényjavaslat az LMBTQ közösséget érintő passzusai ellen tiltakoznak majd.

Közös tüntetést szervez hétfő este hat órától a Parlament elé az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ – írja a 24.hu.

A szervezetek „Propagandatörvény helyett elfogadást!” jelszóval tiltakoznak a pedofilellenes törvényjavaslat elfogadása ellen. Szerintük „a kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival”.

A demonstráció hétfő este hat órakor kezdődik.

Fotó: Budapest Pride 2018. 
MTI/Mónus Márton

 

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

FAJGYŰLÖLŐK, E SZERINT KELL(ENE) a törvénynek velük bánni!
"az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ ", rájuk a Btk. fajgyűlölet elleni cikkelye érvényes.

Az egészséges ember: fajilag tiszta.
Az egészségtelen: fajilag sérült.
Amikor a fajilag sérült provokál, mert ugyanazt követeli, - amire egyébként képtelen, éppen sérült faji jellege miatt - az kőkemény fajgyűlölet.
A sérült gyűlöli az egészségeset.

A szokásos balos ködösítés: a tervezet nem diszkriminál, hanem világos és megalapozott határokat jelöl ki. Ezek a szervezetek a saját ideológiájukról nem akarják elismerni, hogy az téves ideológia, hanem követelik annak vakon, kritkátlanul való elfogadását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés