Így üzent Eriksen a csapattársainak

2021. június 13. 18:55
„Tipikus Christian… Először mindig másokra gondol, és csak utána saját magára” – elevenítette fel a játékos üzenetét a dán válogatott  szövetségi kapitánya.

„Még mindig nem tudni, Christian miért esett össze” – nyilatkozta Morten Boesen, a dán válogatott csapatorvosa a dán szövetség vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján – írja a Nemzeti Sport Online. Az orvos hozzátette: Eriksennek jó a közérzete, és az eddig elvégzett tesztek normális értékeket, eredményeket mutattak. „Ki kell derítenünk, mi történt. Ébren van, és teljesen relevánsan, egyértelműen válaszol a kérdésekre. Újra dobog a szíve”.

„Tipikus Christian… Először mindig másokra gondol, és csak utána saját magára”

Kasper Hjulmand szövetségi kapitány megosztotta annak a beszélgetésnek a részleteit, amelyet vasárnap reggel Eriksennel folytatott videós formában. „Beszélnünk kellett vele, hogy lássuk a mosolyát. »Hogy vagytok?« – kérdezte.

»Szerintem ti rosszabb bőrben vagytok, mint én.

Úgy érzem, menten kimegyek innen, és újra edzésbe állok, srácok«. 

„Tipikus Christian… Először mindig másokra gondol, és csak utána saját magára” – elevenítette fel a vasárnap reggel elhangzottakat Hjulmand.

Morten Boesen csapatorvos elmondta: hogy Eriksen újra pályára léphet-e majd, az a további orvosi vizsgálatok eredményétől függ.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombaton a Dánia-Finnország összecsapáson Christian Eriksen életéért küzdöttek a pályán, miután a több mint 109-szeres dán válogatott játékos összeesett a gyepen. Újraélesztése sikeres volt, állapota stabil, most kórházban ápolják.

Fotó: MTI/EPA/Reuters pool/Wolfgang Rattay

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés