Bősz Anett, Dorosz Dávid és Arató Gergely mögé is beáll a Jobbik

2021. június 12. 17:56
Újabb fejlemények az ellenzéki előválasztással kapcsolatban.

Egy napon belül két DK-s, és egy Párbeszédes jelölt előválasztáson való támogatását jelentette be a Jobbik. 

Érden Bősz Anettet, Pest 5-ös számú választókerületében Dorosz Dávidot, Kőbányán és Kispesten pedig Arató Gergelyt támogatja Jakab Péter pártja. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Zuglóban a Jobbik Hadházy Ákos ellenfelét, az MSZP-s Tóth Csabát támogatja a baloldali előválasztáson. „Egyetértünk azzal, hogy Zuglóban a Fidesz ma már nem létező politikai tényező, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, azt kell támogatnunk, aki már bizonyított. Tóth Csaba pedig ez a jelölt” – indokolták döntésüket. 

Kép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szürreális.

Egyébként elkezdték nagyon keményen osztani Jakabot a facebookján...

Egyébként a Böcskei-féle Idea Intézet nemrég még ezt mérte:

https://www.ideaintezet.hu/hu/..

Az április közepi adatfelvételt idején az előválasztáson biztosan vagy valószínűleg résztvevő ellenzéki szavazók 39 százaléka Tonzor Péterre, a DK jelöltjére szavazna, 20 százaléka pedig Vajda Viktóriát (Momentum) támogatná. Dorosz Dávid, a Párbeszéd–MSZP jelöltje 16 százalékot, míg a jobbikos Farkas Krisztina 6 százalékot kapna. Az aktív ellenzéki szavazók 20 százaléka vagy nem tudta megmondani, hogy melyik jelöltre szavazna az előválasztáson, vagy nem árulta el, hogy kire szavazna.Szegény hülye Böcskei Balázs. :))))) ezek komolyan vették, hogy lesz olyan, hogy előválasztás? :)))) Ebben a kerületben Doroszi a jelölt, és SLUSSZ.

Ez a Bősz Anett amúgy tud helyezkedni... az egyszemélyes Liberális Pártból sikerült dobbantania a DK-ba, immár a Ballik támogatasát is bírva... milyen amatőr volt a Fodor Gábor hozzá képest...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés