A Pride szervezői nem akarnak „orosz mintájú homofób törvényeket”

2021. június 11. 13:36
Petícióban tiltakoznak a pedofilellenes törvénycsomag kiegészítései ellen a Budapest Pride szervezői.

Ismeretes, több új javaslattal egészítenék ki a parlament előtt lévő pedofilellenes törvénycsomagot. Megtiltanák például a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás népszerűsítését és bemutatását, még az ilyet tartalmazó reklámokat is. A módosítással kapcsolatban megszólalta a Budapest Pride is, akik petícióval tiltakoznak a javaslatok ellen.

Felszólítjuk a kormánypárti képviselőket, hogy vonják vissza az Oroszországról másolt LMBTQ-ellenes törvényt”

– írták. 

A Pride szervezői szerint a törvény „kísértetiesen hasonlít az oroszországi propagandatörvényre”, és „csak erősítik az előítéleteket és a homofóbiát, ami pedig összeegyeztethetetlen a demokratikus társadalmak értékeivel”.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a tiltakozás nagyon gáz! Ezzel támogatják a pedofilokat.

" Fegyvereink pedig a határtalan becsvágy, égő kapzsiság, irgalmatlan bosszú, gyűlölet és rosszindulat. Tőlünk indul ki a mindent elnyelő terror. A mi szolgálatunkban minden véleményt, minden doktrínát képviselő személyek állnak: demagógok, szocialisták, kommunisták és mindenféle álmodozó utópisták. Mindezeket felfegyvereztük feladataik elvégzésére: Mindegyikük a saját számlájára ássa alá a tekintély utolsó maradványait, igyekszik megdönteni minden fennálló rendet. Ezek a törekvések nyugtalanságot idéznek elő minden államban; az államok nyugalomra intenek, készek meghozni minden áldozatot a béke érdekében; mi azonban nem fogunk nekik békét adni, amíg nyíltan és alázatosan el nem ismerik az államok feletti szuperkormányunkat. "

Egy másik 50+-osnak kellhet.

Azért, mert nem találtak gyereket?

Ez biztató is lehetne-nekünk.
Nekik tragédia...
Elmehetnének gyógyulni, ha a ballib hagyná....

Ha nem akarnak orosz mintájút, ajánlhatom a zsidó mintájút:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Ezek el vannak tájolva: itt egyszerűen egy keresztény értékrend kormányzati képviseletéről van szó. A libsik pofátlan önzéssel automatikusan egyenlőségjelet tesznek a maguk perverz álláspontja és a valóság között.

Miért számít gyűlöletnek az, ha valakinek ellenérzései vannak a természetellenes jelenségekkel? Miért számít gyűlöletnek az, ha megtiltják az abnormális szexualitás kiskorúak előtti propagandáját, a pedofíliát pedig a lehető legkeményebben büntetik?

A normalitás önvédelme az abnormálissal szemben - ez ma egyre fontosabb.

Eljön a határ, amikor nem tudnak mindent ránk kényszeríteni. Már maga a német alkotmánybíróság szállt szembe az Európai Bírósággal, kimondva, hogy a német alkotmányt nem rendelik alá az Európai Bíróság ítéletének. Ez még nálunk is, máshol is megtörténhet, mert az alkotmány nemzeti hatáskör, abba az EU-nak nincs beleszólása.

A viták csak szaporodni fognak, mert úgy tűnik, hogy az uniót bólogató államok alkotta birodalomnak képzelték el, de ez 27 ország esetében már nem megy.

Pikáns lenne, ha egy esetleges ellenzéki győzelem esetén kétharmad hiányában például a házasságot kénytelenek lennének az alkotmány szerint módon kezelni. Mert az lenne a jogállami követelmény, vagy az EU nyíltan kéne támogassa a jogállam felrúgását.

Tudod elvtárs, ha már ide jutottunk, mindent el kell követni, hogy kedvenceid gúzsba kötve próbáljanak táncolni. Ti éleztétek ki a kérdést EU-s barátaitokkal.

szerencsere nem ti dontitek el.
ha nem nyomultatok volna az ovodakban meg nem vonagolnatok annyit akkor erre nem lett volna szukseg.
koszonjetek magatoknak.

A jogállami módhoz kétharmaddal kell nyerni. Ez az egyetlen mód, mert 1990-ben lefektették a kétharmados törvénykezés alapjait és ahhoz azóta senki nem nyúlt. Ott pedig nem írták elő, hány pártból kell kikerülni a képviselők kétharmadának, és azt sem írták elő, hogy akinek kétharmada van, annak az ellenzéktől bármire egyetértést kéne kérni.

Már ott probléma lesz, hogy képviselő csak úgy lehet valaki, ha felesküszik az alkotmányra. Ha ezt az esküvel elfogadott alkotmányt egyszerű többséggel felül akarnák írni, akkor az, mint alkotmány ellenes megoldás a képviselői eskü megszegése lenne. Nem beszélve az alkotmánybíróságról, a köztársasági elnökről, akiknek kötelességük lenne ez ellen fellépni. Az EU pedig nem vállalja fel a kedvetekért a nyílt törvényszegést, mert az az EU végét jelentené. Az teljesen elhülyült, lezüllött EP lehet, hogy még támogatna, de az EB és főleg a Tanács, ahol felelős vezetők vannak, ezt nem támogatná.

De ne aggódj, nem lesznek ilyen gondjaitok, lesz néhány elkeseredett tüntetés, aztán, ha elvégeztétek a gyászmunkát, az egész ellenzék megy a kukába, mert külföldi pártfogóitoktól újabb esélyt nem kaptok.

Gyűjtsetek aláírást, hogy a magyar választók népszavazással dönthessenek az abnormális jogokról. Az egész LMBTQ, gender és pedofil témáról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés