Karácsony Gergely azt a Tóth Csabát támogatja, aki korábban megfenyegette a családját

2021. június 9. 13:50
A miniszterelnök-jelölt – bár korábbi párttársa, a Momentum által támogatott Hadházy Ákos munkáját sokra tartja – pártja Tóthot támogatja az előválasztáson.

Karácsony Gergely az MSZP-s Tóth Csaba előválasztási jelöltbemutatóján vett részt szerdán korábbi polgármesteri kerületében, a XIV. kerületben. A főpolgármester szerint „habár voltak vitáik a Zuglót jelenleg is képviselő szocialista politikussal, aki az MSZP-Párbeszéd mellett a DK támogatását is élvezi az előválasztáson, mégis úgy gondolja, hogy olyan emberre kell bízni a választókerületet, aki annyira ismeri Zuglót, mint Tóth Csaba”.

Korábban megírtuk. hogy a zuglói parlamenti képviselő vagyonnyilatkozatai szerint 2018 óta 130 millióval nőtt megtakarításainak értéke, emellett óriási céges- és ingatlanvagyonnal is rendelkezik. A Zuglóban csak a kerület valódi irányítójaként emlegetett szocialista politikus volt az, akiről a korábbi kerületvezető, a jelenlegi főpolgármester,

Várnai László, a Civil Zugló Egyesület független helyi önkormányzati képviselője korábban azt mondta, Karácsony neki is beszélt a fenyegetésekről, és arról is írt, hogy a zuglói MSZP „maffiaszerűen működik”. A főpolgármester, jelenlegi miniszterelnökjelölt szerdán azt mondta, hogy a körzetben a Momentum által támogatott Hadházy Ákos munkáját bár sokra tartja, de pártja Tóthot támogatja az előválasztáson.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már most egymás ellen harcolnak, és ha győznének, akkor a kormányképtelenség jönne.

Én is támogatnám, ha a családomat fenyegetné...

Ebből még nagy/obb/ bal-hé lesz!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés