A védelem tanúja

2021. május 21. 10:37

Földi László
Magyar Nemzet
A vádirat szerint az Orbán-kormány, a vádlott elfogadhatatlan eszközökkel irányítja mind a mai napig Magyarországot.

„A vád: jelentős országépítés a vádlók rosszallása közepette.

Az eljárás helyszíne: Magyarország.

Ideje: manapság.

A vád képviselői: a gumilövedékkel a budapesti utcákon a tömegbe lövető, korábban Magyar Szocialista Párt, most Demokratikus Koalíció vezérei, a villámsebességgel köpönyeget forgatni tudó Jobbik képviselői, valamint az SZDSZ utódpártjaként külföldi köldökzsinórba kapaszkodó Momentum aktivistái.

A vádirat szerint az Orbán-kormány – későbbiekben a vádlott – elfogadhatatlan eszközökkel irányítja mind a mai napig Magyarországot. Korábban nem tapasztalt gazdasági fejlődés írható számlájára, miként az illegális migráció, valamint a Covid–19 koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés során tanúsított kormányzati intézkedések sem sodorták megoldhatatlan válságba az országot. Mindezek és egyéb felróható bűnei, melyre a vád a későbbiekben még visszatér, indították a vádirat készítőit arra, hogy a vádlottra méltó büntetést kérjenek, elsősorban azért is, mert az elkövetés időszakában figyelmen kívül hagyta az ellenzéki politikusok napi szintű, önmaguk logikájával is hadilábon álló véleményeit.

Súlyosbító körülmény, hogy a felróható időszakban a vádlott távol tartotta az egyébként lelkes, külföldi profitorientált kockázati tőkét az ország gazdaságától, megtiltva a nemzeti javak felvásárlását és széthordását. Sőt nem volt rest visszavenni a korábban hatalmon lévő balliberális kormányzat által külföldi befektetőkhöz juttatott javak, például a magyar közüzemek tulajdonjogát. Mindezzel kényes helyzetbe kényszerítette politikai ellenfeleit, hiszen kétségessé vált a 2002 és 2010 közt kiépített, gyümölcsöző külföldi pártfogói kapcsolataik megőrzése. A beadvány eme szakaszát a Jobbik nevű vádlótárs nem szignózta, mert ő nem vett rész a jelzett időben zajló kiárusításban.”

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,a Jobbik nevű vádlótárs nem szignózta, mert ő nem vett rész a jelzett időben zajló kiárusításban.,,

Most azonban nagyon szeretne részt venni benne. Ahogy az LMP és PM is.
Megint el lehetne adni az aranykészletet, az értékpapírokat, közüzemeket, lehetne árakat emelni és az infláció a csillagos ég lehetne.

Ebben minden aljasság benne van amit a Gyurcsány-Dobrev vezényelt összefogás elkövet, vagy el akar követni.

,,Sokáig nem is tűnt fel a tárgyalóteremben, hogy a vád nem bizonyítékokra, hanem politikai spekulációra építette bizonyítási eljárását, abban reménykedve, ha az ellenzék képes kormányra kerülni, a hatalom pozíciójából utólag majd gondoskodik – esetleg kreált – bizonyítékokról. Ha szükséges, még a jogállamiság felfüggesztése sem lesz kis ár a siker érdekében. A politikai bosszút vizionáló felháborodás végül is érthető, hisz valamennyi, az egész társadalom érdekét szolgáló programot az elmúlt tizenegy évben a vádlott már elorozott politikai ellenfelei elől.,,

Mindaddig, amíg ezek a kommunista származékok, haszonélvezők lélegzetet vesznek 148 millió áldozatuk forog a sírjában ( ha egyáltalán volt nekik, vagy ha volt is, nem rögzítették őket sátáni módon hasonfekve).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés