Slampos autokrata

2021. május 7. 9:41

Bősz Anett
Népszava
Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal sem a közösséggel, amelynek része.

„Orbán Viktor nem kertel. Katonás rendet hazudik saját kormányzásáról és a járványkezelésről, miközben lassan szétcsúszik ebben az országban minden. A kormányfő elhiteti a társadalommal, hogy a szabadság szükségképpen a szétesést hozza el, egy autoriter törekvésű vezető viszont mindent a legnagyobb rendben kezel. Csakhogy ez nem igaz, ennek bizonyítékát a koronavírus járvány hozta el. Pedig egészen odáig talán be lehetett csapni az embereket, amíg drámai módon nem kerültünk a koronavírus-járvány okozta halálozási lista élére. Nem Európában. Nem a régióban. Az egész világon.

A járványkezelést éppen ugyanaz a szemlélet vezette, mint 2010 óta eddig bármit. Az Orbán-rendszerben minden igaz lehet, és annak az ellenkezője is. Ilyenek a nagy intézményrendszereink és az elméletileg független állami intézmények is. Kifordítható-befordítható gumiszabályok, „egyenlőbbek” számára kedvezőbb, „egyenlők” számára kedvezőtlen elbírálás, kezdve az ÁSZ-szal, folytatva az ügyészséggel, az NMHH-n át egészen odáig, hogy a miniszterelnök már a Kossuth Rádióban adott interjújában rendelt ítéletet a Kúriától. Ilyesmit még Kádár János sem tett.

Az egészben a legszörnyűbb a szakmaiság és a fegyelmezettség hiánya. Miközben a miniszterelnök katonás rendről papol, közben újra és újra elárulja, hogy még a saját életében sincs rend. A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa Csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal sem a közösséggel, amelynek része. Így nem lehet katonás rendet tartani. A slamposság és a slendriánul odavetett, laikus szöveg, amit a kormány saját magával is elhitetett, emberéleteket követelt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

KariFeri pedig sík hülye de sudármagas és vékony.................. Édesistenem.............

Csak nem hiányzik a díszmagyar? Meg az elvtársaid által megsemmisített úri osztály.

Neked a saját kertjükből szedett gyümölcsök és az abból Anikó által főzött adalék nélküli lekvárok, sütemények egészségtelen étrend?
A saját készítésű adalék nélküli kolbászok egészségtelen étrend és még sorolhatnám mi minden házi kosztot eszik a mi Viktorunk?
Hízik, de egészséges kajákat eszik.
Ha állandóan utaznia kell és autóban repülőn ülnie akkor tényleg nincs ideje a sportra, bár fél órát minimum kellene, de sok baj van veletek ellenségeinkkel, nem segítitek semmiben, így nem ér rá a tatamin, de a valóságban igen a leszorításotokra.
- Az öltönyeit a méregdrága Galamb utcában szabják. Milliós egy egy ilyen öltöny. Nem igénytelen jól szabott öltönyök.
Egyszer szabták csak el a nadrágját, de hidd el nem ő tette. Jót röhögtetek rajta hetekig.
De beszéljünk csak rólad! Nő létedre, hogy öltözködhetsz olyan igénytelenül és szürkén, bár ilyen is vagy, egy szürke kisegér.
Nem telik szép ruhákra, blúzokra kosztümökre? Mindig ugyanabban az unalmas és előnytelen nadrágban és zakóban vagy.

- Te törődsz a közösséggel? Azért vetted el egy feleségtől a férjét és a kisgyerekektől az apjukat?

Ami pedig a járványkezelést illeti, sok ország milliónyi polgára örült volna, ha ilyen járványkezelésben részesül, mint mi magyarok.


Már fenn van. Miután megválasztották a liberális párt elnökévé, otthagyta őket és átment a dékába.

Azt nyilatkozta, hogy az első kézfogás számára áramütés volt.
Egy családot szétszedni helyes dolog?
Nem volt a közvetlen munkatársa a pasi, hogy ne tudjon a vonzalmának határt szabni.

"közben újra és újra elárulja, hogy még a saját életében sincs rend."

Ezt már megbeszéltük itt többen, hogy le kellene fogynia, sőt el sem kellett volna ilyen nagyon híznia.
Ha ételcsökkentéssel nem megy, akkor több mozgással. Azelőtt volt egy edzője.

Bősz Anett cselgáncsozott, vagy még cselgáncsozik, azt nem tudom.
Előbb nézze meg a saját sporttársait, utána rugózzon Orbánon.
A cselgáncsosok is csúnyán el tudnak hízni, de a balettosok és minden sportoló, aki abba hagyja de a kajálást nem, mert megszokta.
Nézd meg Keveházi Gábort, - balettművész! Most is szép férfi, de milyen volt fiatalkorában!
Vagy Magyar Zoltán tornászt.

Ezt írtam, hogy amíg az ellenzék ennyi munkát ad már azzal is, ahogyan keresztbe tesz a kormánynak, nincs nagyon idő a magánéletre, családra, pláne nem a mozgásra.

Szerintem tévedsz, mert ahogy a cselgáncsos fiúknak nagyon szép a testük, - nincs túldolgozva az izomzatuk, mert nem szabad, széles váll, széles mellkas, keskeny csípő, stb. úgy a cselgáncsos lányoknak is nagyon jó testük van. Karcsú derék, lapos has...

Akkor nem tudnák egymást rángatni a gallérjuknál és a karjuknál fogva. Így elmaradnának az ipponok, vazarik, földharcok.

Nem biztos, hogy hordanak melltartót, mert minek?
Áll az anélkül is.

Igen ez kérdéses, hogy fog kinézni.

Ő volt az, aki kikérte magának, hogy anyának szólítsák a gyerekek az anyjukat, sokkal inkább a keresztnevüket kéne használni.

ttps://pestisracok.hu/serti-a-..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés