A pedofíliának már a gondolata is undorító

2021. május 7. 13:55

Kocsis Máté
Facebook
Azonnal szigorítani kell a szabályokat, a jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek.

„A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség. Ezeket a legszigorúbb büntetésekkel szükséges megtorolni, és mindegy, hogy miként követik el. A pedofíliának már a gondolata is undorító, szülőként pedig a legdurvább vélemények és reakciók is érthetőek. Egy gyermeket egész életére tönkre tesz, ha pedofil áldozatává válik. Az internet mocska és korlátozhatatlansága pedig csak növeli a veszélyt, ami jelenleg sem kicsi.

Mi szülők - és minden jóérzésű ember -, csak egyet tudunk biztosan: bármi áron meg fogjuk védeni a gyermekeinket! Azonnal szigorítani kell a szabályokat, és a lehető legszélesebb körben fel kell lépni a pedofília ellen!

Jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek. A rendőrség munkatársainak gratulálok a mostani elfogásokhoz, várjuk a többit is!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A felfüggesztés mániát kéne kapásból kivenni, meg az elévülést olyan esetekben amikor a tett hatása nem évül el.

Nem csak pedofil férfiak vannak, hanem pedofil házaspárok is.......

SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJER JÓÓÓÓZSEF!!!!!!!!!!!!

Egy nagy túrót azok! :) Nevetséges még a feltételezése is.

Amit B- kanya írt Varnus Xavérról az nem mendemonda.
Amiről nem tudsz az már nincs is?

https://hvg.hu/itthon/20171117..

A gyanúsítottak közül az egyik a saját kisgyermeke, míg a másik a négyéves testvére ellen is követett el rendszeresen szexuális abúzust, amelynek felvételeit szintén megosztották a fórumon.

https://hvg.hu/itthon/20210507..


A vádlottat már 2017-ben 6 év szabadságvesztésre ítélték jogerősen a kislánya ellen 2014-2015-ben elkövetett szexuális erőszak miatt, de nem állt le azután sem, hogy 2019 nyarán feltételes szabadságra bocsátották. Ekkor felvette volt élettársával és kislányával a kapcsolatot, majd annak ellenére, hogy a bíróság megszüntette a szülői felügyeleti jogát, még az év decemberében fogorvosi kezelésre hivatkozó hamis igazolást készített volt élettársa nevében, és azzal elhozta az iskolából akkor 8 éves kislányát, akit a lakásába vitt, majd szexuális cselekményt végzett vele.

https://hvg.hu/itthon/20210421..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés