Bayer: „Nem tudom András” elment a televízióba

2021. április 20. 8:08
A jobboldali újságíró Fekete-Győr András tévés szereplése kapcsán vonja le következtetéseit az ellenzéki összefogásra nézve.

A Mandiner is beszámolt a Momentum elnökének kínos szerepléséről Gulyás Márton műsorában. Fekete-Győr András lényegében képtelen volt a kérdésekre világos válaszokat adni: az interjú az egész magyar médiát bejárta. A Momentum válasza a kritikákra az volt, hogy másról kellett volna kérdezni Fekete-Győrt. A publicista erre az epizódra reagált hivatalos Facebook-oldalán:

„Nem tudom úr, nevezzük csak Andrásnak, elment a televízióba, hogy ott számot adjon a képességeiről. Nem tudom úr, akit, ugye csak Andrásnak szólítanak, sok mindent nem tudott. Ravasz úr, akit nevezzünk csak Ferencnek, most viszont már biztosan tudja, hogy Nem tudom úr, ugye, András, nem lesz az összefogás jelöltje. Nem tudom úr, ezt még nem tudja, Ravasz úr viszont már igen, és azt is, hogy kit fog előhúzni a kalapból. Hogy kit? Hát ne Andrást kérdezzék, ő nem tudja” – fogalmaz rejtélyesen Bayer Zsolt a Facebookon.

Fotó: MTI

 

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nektek eladták a szimpatikus, kicsit csetlő, botló Medgyessit, mert ő volt a nyerő arc. Utána jött Gyurcsány, mert még az elején tudták, hogy vele nem nyerhetnek.

Most eladják nektek a cukipofa Karácsonyt, akit az annyira divatos áldozat kultusz idején lehet sajnálni, mert mindig bántják. Később, már ismert módszer szerint jön a valódi jelölt. Karácsony csak eszköz, neki ebbe nincs beleszólása. Ha nem vállalja, kicsinálják, elássák, mert keresztbe tesz az összefogásnak.

Tudom, hogy mindig igyekeztek a múlt számotokra nem kedvező részét homályban tartani, azért emlékeztetlek rá.

A nagyvárosok minden fertőzésre hajlamosabbak. A cividra éppen úgy, mint a liberalizmus kiforgatott változatára.

A két indexben mi a hazugság? Elsirattátok az Indexet, lett belőle Telex és Index. Az Index megmaradt a legolvasottabb hírportálnak, a Telex nem igen futott be. Ti viszont ismét kaptatok néhány hétre elég hírnevet, magatokra vont sajnálkozást, nyugatra továbbított torz képeket, miközben lényegében semmi nem változott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés