Ég és föld

2021. április 17. 21:45

Az eredeti, vágatlan Partizán interjú és a tegnap kikerült összevágott verzió.

2021. április 17. 21:45
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a tegnap kikerült összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjeként képviselek.

Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2021. április 19. 08:00
Ezt az ostoba fajankót! "Már ha azok, akik részt kívántok venni" Beszél kicsit madzsar? És még a Gulyásékat is ekézi. Ülj le egyes! Építs egy napatomerőművet!
mucsay
2021. április 19. 07:59
fegyőr szeretne bemenni a szerkesztőségbe, meg eltiltani a hülyegyereket, de nem teheti, mer a hülyegyerek felette áll a bolsi falka hierarchiájában
kbs_real
2021. április 18. 22:18
Az a "sokan írjátok" konkrétan azt a 4-5 kamuprofilt jelenti, amelyekkel, rendre körbelelkendezik a vezetőség és a vidéki képviselők posztjait. Annyira sokan vannak, hogy Fekető-Győr mindegyiket vissza tudta lájkolni.
Nagyhuba1
2021. április 18. 18:44
Fekete iszonyú tájékozatlan vagy csak szimplán rosszindulatú! Érdeklődni kellett volna Ferinél kínai kapcsolatairól! Tájékoztatásul egy pár szemelvény Fekete-Győrnek,kizárólag oktatási célból. 2007. szeptember 6 Petőfi Sándor második kínai mellszobrát - Szabó Gábor szobrászművész alkotását - avatta fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán Sanghajban, a patinás történelmi Hungkou (Hongkou) kerületben. Petőfi első szobrát 2003-ban Pekingben avatta fel Medgyessy Péter akkori miniszterelnök. 2007. augusztus 21. Bízom benne, hogy a kiadványt forgatva sok kínai barátunk fog rádöbbenni arra, hogy Magyarország, a magyar kultúra, a művészetben betöltött szerepünk és tudományos eredményeink korántsem annyira ismeretlenek, mint amilyen távoliak. Bizonyára kevesen tudják például azt, hogy Magyarországon kínai-magyar két tannyelvű iskola működik. Vagy azt, hogy az egyik legkülönlegesebb és Kínában is kedvelt európai porcelánterméket, a Herendit éppen Magyarországon készítik. Remélem, hogy ennek a kiadványnak a segítségével sokan szereznek majd újabb ismereteket hazánkról, és remélem azt is, hogy az ismerkedést követően minél többen látogatnak majd el Önök közül nemcsak a Magyar Évad rendezvényeire, hanem Magyarországra is. Üdvözlettel Gyurcsány Ferenc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik