Joe Biden találkozót javasol Putyinnak

2021. április 13. 18:34
Joe Biden amerikai elnök felhívta orosz hivatali partnerért, Vlagyimir Putyint és egy harmadik országban, az elkövetkező hónapok során megtartandó találkozót javasolt neki – közölte kedden a washingtoni Fehér Ház.

Joe Biden elnök kedden beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – közölte a Fehér Ház. Igéretet tett arra, hogy az Egyesült Államok „határozottan jár el nemzeti érdekeinek védelmében” az orosz internetes behatolások és a választási beavatkozások tekintetében. Biden azt is elmondta Putyinnak, hogy az Egyesült Államok aggódik a hirtelen bekövetkezett orosz katonai mozgósítás miatt a megszállt Krímben és Ukrajna határain. Biden csúcstalálkozót javasol egy harmadik országban „az elkövetkező hónapokban”, hogy megvitassák az Egyesült Államok és Oroszország közötti kérdések széles skáláját – közölte a Fehér Ház.

Vlagyimir  Putyin orosz elnök is kifejtette amerikai hivatali partnerének, Joe Bidennek az ukrajnai politikai rendezés megközelítéseit – közölte a Fehér Ház bejelentésére válaszul a moszkvai Kreml.

Fotó: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akit az előbb gyilkosnak nevezett? Megőrült most vagy akkor?

Az egyiptomi lépcsős piramis teteje elég semleges hely. Javaslom.

Gyilkosozd le, majd hívd meg!

Brillírozik Joe bácsi és csapata.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés