Királyi életrajzíró: A királyi család nem a windsori Corleone-család

2021. március 3. 16:31
Meghan Markle és Harry herceg az Oprah-showban tálalnak ki a királyi családról. Robert Jobson királyi életrajzíró szerint II. Erzsébet királynő és a királyi család nem a windsori Corleone-család.

Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-vel  készítettek interjút, melyet a CBS vasárnap készül vetíteni. Az előzetes melodramatikus felütésében azonban számos olyan szenzációhajhász morzsát is elhint az egykori királyi pár, melyben a királyi család egy despotikus, már-már maffiaszerű zárt vikág képét mutatja, melyben jóformán „lehetetlen életben maradni” egy királyi szakértő lecsapja .

A médiamogul például megkérdezi Sussex hercegnőjét : „elhallgattál vagy elhallgattattál?”

Robert Jobson királyi életrajzíró szerint már az előzetes is tele volt „melodramatikus hülyeségekkel”.

„A királynő és a királyi család nem a windsori Corleone-család” – mondta hétfőn a DailyMail-nek. „Nincsenek bérgyilkosok vagy keményfiúk, akik az emberek elhallgattatására képesek lennének. Meghant, míg királyi tisztséget viselt, mindig a Scotland Yard tisztjeinek egy csapata védte és szerencsére soha nem volt fizikai veszélyben és ezt Harry is tudja.”

A műsorvezető ezután kiemeli hogy Meghan „sokkoló dolgokat árult el”. Harry herceg pedig megosztotta legmélyebb aggodalmát, miszerint attól retteg, „ők is édesanyja sorsára jutnak”. Az interjú egyik érdekessége, hogy a házaspár a kalifornai Montecitoban él, ahol Oprah Winfrey szomszédai. A házaspár most második gyermeküket várja. A március 7-iki adás is egy fricska a Királynőnek, hisz aznap II. Erzsébet is televíziós beszédet mond a Brit Nemzetközösség ülésén. 

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés