Fekete-Győr élő adásban vádolta meg korrupcióval a baloldali zuglói vezetést

2021. február 19. 9:35
Deák Dániel szerint egyre súlyosabb vádaskodással folytatódik a baloldali belháború. Ezúttal Karácsony Gergelyt és MSZP-s politikusokat vádolt meg korrupcióval a Momentum vezetője.

A Momentum elnöke az Atv-ben beszélt aról, hogy Zuglóban minden 100 adóforintban 40-et ellopnak. Deák Dániel politikai elemző a következő írja az ügyről: „Fekete-Győr András (aki szerint Zuglóban csupán 120 ember él) arról beszélt tegnap este az ATV-ben, hogy Zuglóban 100 forintból 40 forintot ellopnak. Ez a kijelentés már csak azért is érdekes, mert Zuglót már közel 7 éve a baloldal vezeti: 2014 és 2019 között Karácsony Gergely, 2019 óta pedig az MSZP-s Horváth Csaba a polgármester, míg a körzet országgyűlési képviselője 2014 óta a szintén MSZP-s Tóth Csaba.”

XXI. Század Intézet vezető elemzője hozzátette: „a Momentum elnöke tehát a jelenlegi főpolgármestert és azt az MSZP-t is korrupcióval vádolja, amely párttal elviekben 4 éven keresztül koalíciós kormányzásra készül. Az ügy előzménye, hogy a Momentum bejelentette: Hadházy Ákost indítja Zuglóban, mely körzetet a 2018-as választáson az MSZP-s Tóth Csaba nyert meg. Ezt követően Harangozó Tamás szocialista politikus és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője is nekiment a Momentumnak, illetve Hadházy Ákosnak.”

Deák Dániel emlékeztet: „Tóth Csaba egyebek mellett azzal támadta Hadházyt, hogy gyakrabban váltogatja a pártjait, mint más az alsógatyáját. Csak ennek a hétnek az eseményei is jól mutatják, hogy ez a hatpárti szivárványkoalíció kormányzásképtelen, közös értékalap híján ezek a pártok nem tudnak hosszútávon együttműködni, sokszor jobban gyűlölik egymást, mint a Fideszt.”

Itt tekintheti meg a videót Fekete-Győr vádaskodásáról:

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hááát, Fegyőr ez így nem fog menni. Összegyurcsányozzátok magatokat a moslék koalícióval ( mindkét fogalom a ti szóhasználatotok), aztán belülről rúgkapáltok. Hamarosan az orrotokra fognak koppintani.

"Fekete-Győr András (aki szerint Zuglóban csupán 120 ember él) arról beszélt tegnap este az ATV-ben, hogy Zuglóban 100 forintból 40 forintot ellopnak."

Hát baszki, a szövetségesetekről van szó. Ráadásul Zugló régóta szoci kezekben van. Egyébként ha, állítólag, Karácsony anno tehetetlen volt a Zuglói maffiával szemben, akkor a Lófaszházi mit fog tudni csinálni velük? Nem kell elásniuk, de elég megfenyegetni vagy megzsarolni.

A Momentum jelenleg alkalmatlan arra, hogy bebuktassa a DK-t, tőlük láthatóan tartanak is. Ami az MSZP-t illeti, sokat erodálódtak az utóbbi években is, de Zuglóban még erősek.

Nem véletlen, hogy az a balfasz Karácsony sem tudott velük mit kezdeni, és a fővárosi DK-val sem nagyon boldogul. Régi dörzsölt komcsik ezek, egy részük már beállt a DK mögé, a többi meg csak ezután fog.

"Csakhogy nálunk sok ellenzéki politikusnak létkérdés egy parlamenti-, önkormányzati hely, bizottsági tagság stb."

Viszont a megállapodás értelmében a szövetség 6 pártja nem indít ellenjelöltet, így a kiesők vagy függetlenként indulhatnak, vagy max. olyan párt támogatásával, aki ebben a választási szövetségben nem vesz részt (MKKP, pédául).

Egyébként bírnám, ha az önös érdekek szétrobbantanák őket, és szétesne az egész moslékkoala, de attól tartok, nem lesz ekkora szerencsénk.

Ha ez is a tervük, nincs meg hozzá a tehetségük, az eszük, a képességük. nem utolsó sorban nincs annyi szavazójuk.
A társadalom olyan sok rétegét leszólták már, hogy nehéz lesz szavazókat szerezniük.
Leszólták a vidékieket, a tanárokat, az orvosokat, a nyugdíjasokat és ezek kombinációit.

Úgy valahogy. A szocikat sem azért zavarta az szdsz korrupciója (ugye Medgyessyt azért buktatták meg, mert elkezdte teregetni Csillag korrupciós ügyeit), mert annyira zavart őket a korrupció, hanem azért, mert nekik nem adtak belőle.
Korábban naivan azt hittem, az csak egy jól hangzó bonmot, hogy "korrupció az, amiből kihagynak"

Dobrevből látszik, hogy a DK "jól fekszik" Brüsszelben, kicsik ők ahhoz, hogy megbuktassák.
Szerintem az ellenzéket kívülről támogatók eleve teljes lefedésre játszanak, amihez minimum két párt kell (egy fiatalos - városi értelmiségi és egy idősebb - szoci nosztalgiázó), ezt a szerepet régen az SZDSZ-MSZP páros töltötte be, most láthatóan a Momentum-DK elég erre, a többieket be fogják darálni, de ez a kettő marad. Szóval lehet, hogy lesz itt cicaharc, nem hinném, hogy a DK-val bármelyik bírna, esetleg a DK mögött valószínűleg ott álló titkosszolgálati kapcsolatokkal minden más párt erős embereit fogják majd, aki utána már az ő tenyerükből fog enni, kifelé így-vagy-úgy, de maradni fog az "egységfront"

Sok embernek az is elég, ha arról beszélnek, hogy mindenki más korrupt, bezzeg ők még nem viseltek semmilyen állami pozíciót, tehát tiszták és romlatlanok. Valószínűleg erre fognak ráfeküdni a kampányban is.

Viszont ezeket a felvételeket az előválasztás után is elő lehet szedni. Szerintem a Fidesz a választási hajrában fogja előkapni a kalapból, akárcsak a kispesti szocik sikkasztási ügyeit is. Bátran lehet majd mondani, hogy nem a kormányoldal állítja, hogy az MSZP korrupt, hanem a saját párttársai.

Várnak a pirosbögrés segítőre :)
De nyilván majd elintézik egy Lölőzéssel, az mindig beválik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés