Így kezelte félre Orbán a járványt: halálos következmények

2020. december 23. 17:20

Lantos Gabriella
Magyar Narancs
A kormányfő pszichopatákra jellemző hideg fejjel, előre megfontolt szándékkal lemondott erről az 5 ezer emberről.

„Magyarország nem járványügyi intézkedésekkel, hanem nemzeti konzultációkkal, az adatok titkosításával, az egész országot demensnek néző Müller Cecíliával és egyéb manipulációs technikákkal küzd a pandémia ellen. Orbán úgy érzi, amíg a valódi folyamatokat senki sem ismeri, addig ő a helyzet ura. Még mindig nem látta be, hogy egy nála is kegyetlenebb kórokozóval van dolga. A koronavírus veszélyes betegség, elkerülhetetlenül lesznek áldozatok. Ám nem mindegy, mennyi embert veszítünk el feleslegesen.

Itt a második hullámban szabadjára engedték a járványt. December 14-én Magyarországon a halálos áldozatok száma 7130 volt, Szlovákiában 1205: lakosságarányosan ez utóbbi 2125 áldozat lenne. Ha a kormány a járvány kiengedése helyett a szlovák úton járt volna, nem halt volna meg feleslegesen az idén 5005 ember. Orbán pszichopatákra jellemző hideg fejjel, előre megfontolt szándékkal lemondott erről az 5 ezer emberről, akiket Kőmíves Kelemennéként beépített a NER falába. Ez megbocsáthatatlan bűn. A gazdasági visszaesés elkerülése érdekében addig várt a második hullám hűtésével, amíg az egészségügy a teljesítőképessége határára ért. A bűnösen felelőtlen járványkezelésnek Magyarország az egyik legelrettentőbb példája.

Szlovákiában 567 napi új fertőzöttnél rendelték el a korlátozásokat, itt november közepén, 4500 esetnél. Utána rögtön furcsák lettek a számok. Ausztriában a korlátozások után egy hónap telt el az új esetszámok stagnálásáig.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 261 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

No akkor nézd meg kisanyám Ausztria z-értékeit az euromomo-n,
lehetőleg pszichopatákra jellemző hideg fejjel.

Hiszterolib.

Az a legbájosabb, hogy ez ia bezzeg-szlovákiázik. Na most ha nálunk lett volna az európai átlag TIZEDE jelentve halálesetként, ahogyan azt hónapokon át a tótok csinálták, ugyanezek a lantosgabriellák őrjöngve sztálinozták-kimirszenezték volna Orbánt...

Mocskos libsi féreg.

Meg Csehországban és Szlovéniában, csak hogy a keleti térség két hagyományos éltanulóját említsük... (BEZZEG!)

Nem azt mondta akkor sem.
És amit akkor mondott, az 100%-osan a WHO álláspontja volt.
Végül: van ennek bármi jelentősége?

Marha.
Egyedül az egész kerek világon itthon halnak bele a vírusba.
Máshol nem?

Lantos Gabriella fiókjában ott van egy másik cikk, amelyik azt ecseteli, hogy Orbán feleslegesen szigorú korlátozásokkal padlóra küldte a gazdaságot. Ebben a helyzetben, amikor két egymás ellen ható tényező között keresni kell az optimumot, valamelyiket, vagy a járvány helyzetet, vagy a gazdasági hatásokat mindig lehet kritizálni, ti pedig boldogan mantrázzátok azt, amit a szátokba adnak. Ész nem kel hozzá, érteni sem kell, mi jelenti a problémát ebben a helyzetben.

Kösz, ezt nem tudtam.

Tényleg jellemző a legendás ballib "szakértelemre", hogy ezt a botcsinálta propagandistát futtatják legfőbb egészsésgügyi orákulumként...

Kedves Gabriella!

Miért nem várod meg, hogy Feri miniszteri széket ajánljon, miért sietsz, még nem kérték a jelentkezőket.......persze, nagy lesz lesz a verseny.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés