Tíz év után először nyílik valódi esély arra, hogy lerázzuk magunkról a Fidesz korrupt uralmát

2020. november 30. 10:23

Hajnal Miklós
Facebook
Mi, momentumosok, hiszünk egy igazságos és arányos választási rendszerben.

„Tíz év után először nyílik valódi esély arra, hogy lerázzuk magunkról a Fidesz keleties, korrupt uralmát. 2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni, közösségünk pedig készen áll arra, hogy ennek érdekében az ellenzéki pártokkal közösen dolgozzon. Számomra különösen fontos, hogy itt, a Hegyvidéken is változás legyen. Minden esélyünk megvan erre, és ezért minden erőnkkel ezen kell dolgoznunk. Hosszú út áll előttünk a következő másfél évben, hogy ezt valóra váltsuk, de élnünk kell ezzel a történelmi lehetőséggel.

Mi, momentumosok, hiszünk egy igazságos és arányos választási rendszerben, ahol a választók nem két nagy tömb között választhatnak, hanem egy sokszínű politikai térben húzhatják be az x-et a szívüknek legkedvesebb párt mellé. Ha a Fidesz elveszi a szabad választás jogát az ellenzéki választóktól, akkor azt nekünk kell biztosítanunk! Ezért a legnyíltabb és legdemokratikusabb előválasztásokért fogunk kiállni.

A Momentum közössége elkötelezett amellett, hogy az új korszakban leszámoljunk a korrupcióval, visszaállítsuk a sajtószabadságot, igazságos választási törvényt alkossunk, és valódi korlátokat szabjunk a politika vezetők hatalmának, hogy soha többé ne ismétlődhessen meg egyetlen személy és egyetlen párt totális hatalma Magyarország felett. Hiszünk benne, hogy közösen le fogjuk váltani Orbán Viktor rendszerét, és másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nyernének, jöhetnének a migránsok, az oviban gendert oktatnának, jönne a megtorlás, vagyonelkobzás bírósági ítélet nélkül.
Kilépjenek a vatikáni egyezményből.
Folyamatosan mentenék ki a pénzt.

Olyan satnya demokratikus hagyományú országokban, mint Nagy-Britannia vagy az USA, két nagy tömb van. Arról nem beszélve, hogy itt nálunk az egyik azért jött létre, hogy az egyébként életképtelen törpepártok megélhetési politikusai is odaférjenek a húsosfazékhoz.

Nem érdekelné őket. Felrúgnák a jogszabályokat.

Komolyan mondom, tisztára 1948 hangulatom van, ha ezeket a lenintojásdokat hallgatom.

Nem lesz az küzdelem. Piri Néni Titkos Fiókja a háttérből lerendezi a dolgokat. Már rájuk csapódott a fedél, nincs menekvés.

Legalabb az Unicum jol fog fogyni. Mert azert gyomor kell ahhoz, hogy megemeszd a DK-t, Jobbikot, Momentumot - a tobbinek mar a nevet sem tudom.

Tehát a Momentum mínusz Blanka, önállóan indul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés