Szijjártó: Ok-okozati összefügés van a migráció és az európai terrorfenyegetettség között

2020. november 19. 14:19
A külügyminiszter kezdeményezte, hogy a Külügyek Tanácsa minél előbb vitassa meg a migráció Európai Unión kívüli megállításának lehetőségeit.

Ok-okozati összefüggés van az illegális migráció és az Európában egyre terjedő terrorfenyegetettség, valamint a vallási szélsőségességen alapuló erőszak között – közölte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter – az európai uniós tagállamok külügyminisztereiből álló – Külügyek Tanácsa üléséről beszámoló videóban azt mondta: kezdeményezte, hogy a tanács minél előbb vitassa meg a migráció Európai Unión kívüli megállításának lehetőségeit, valamint vitát szorgalmazott az Európai Bizottság által nyilvánosságra hozott migrációs csomagról, mert az „újabb bátorítás azoknak, akik fontolgatják az Európába indulást”.

Hangsúlyozta: a kötelező betelepítési kvótát – amelyet a miniszter szerint a bizottság, a brüsszeli bürokrácia továbbra is fent akar tartani – azonnal le kell venni a napirendről, mert amíg ott szerepel, újabb és újabb százezer migráns érzi úgy, hogy nyugodtan jöhet Európába. Szijjártó Péter úgy vélekedett: ha nem tudják megállítani a migrációs folyamatokat, nem tudnak megálljt parancsolni az Európa-szerte egyre terjedő terrorizmusnak, erőszaknak sem.

(MTI)

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

CSAK JELZEM, HOGY EZT A JÓ GYURI NEVŰ TAHÓT BÖJTE CSABA ALJAS GYALÁZÁSÁÉRÉRT, PEDOFILOZÁSÁÉRT LEÍRTOTTAM INNEN.

JAVASOLOM NEKTEK IS.

Packó

"a Külügyek Tanácsa minél előbb vitassa meg a migráció Európai Unión kívüli megállításának lehetőségeit."
Még ez előtt:
a Külügyek Tanácsa vitassa meg az EU minden intézményének, elszámoltatásának, transzparenssé tételének nem lehetőségét, de KÖTELESSÉGÉT.
Az hogy illegitim Soros-szervezetek vonták ellenőrzésük alá a teljes EU-gépezetet, az EURÓPAI VÁLASZTÓPOLGÁROK MEGGYALÁZÁSA.
Ez ugyanis soha, sehol nem kapott mandátumot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés