Kardos Gábor borozófus, akinek időről időre kisül az agysejtje

2020. október 24. 13:48

Aristo
Tutiblog
Nyilván Hitler is Ferenc József mesterkedése, hiszen Ausztriában született és beszélt németül.

„Kegyes hozzám a Teremtő. Sokszor érzem így, mikor látom, hogy kizárólag az én szórakoztatásomra alkotott mindenféle kreatúrákat, akik ebben az őszi, depressziós időben is vidámságra sarkallnak. Ezek közül is kiemelkedik Kardos Gábor borozófus, akinek időről időre kisül az agysejtje, és valami akkora hülyeség jön ki belőle, aminek tulajdonképpen párja nincs. 

Legutóbb a »Azonnali« nevezetű kiadványban alakított nagyot a »Ki mire tudja használni egy francia tanár levágott fejét?« című irományával. Ebben egy olyan nagyívű összeesküvés-elméletet vázol fel, hogy bármelyik chemtrail-hívő, csipbeültetéses agyalágyult megnyalná utána a facebookját, és mely mögött – ki más – maga Putyin áll. Ennek megcáfolhatatlan bizonyítéka, hogy a vidám, mohamedán lefejező Moszkva városában született és beszél oroszul.

Ennek mintájára nyilván Hitler is Ferenc József mesterkedése, hiszen Ausztriában született és beszélt németül.

Az agymenés apropója közismert, a távoli, csodálatos Franciaországban, a republikanizmus, a világiasság és mindenek előtt pedig a racionalitás hazájában, egy ifjú és ennek megfelelően heves természetű csecsen megkéselt egy történelemtanárt, majd – megfelelve a mohamedán folklór hagyományinak – levágta fejét is, bizonyítva, hogy még nem tette maradéktalanul magáévá Diderot, Voltaire és a többi nagy gall nemes eszméit. Ennek kapcsán a rendőrök később, annak rendje-módja szerint, lelőtték. Nyilván sokkal jobb lett volna, ha előtte teszik, de ez most így sikerült.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés