Kardos Gábor borozófus, akinek időről időre kisül az agysejtje

2020. október 24. 13:48

Nyilván Hitler is Ferenc József mesterkedése, hiszen Ausztriában született és beszélt németül.

2020. október 24. 13:48
Aristo
Tutiblog

„Kegyes hozzám a Teremtő. Sokszor érzem így, mikor látom, hogy kizárólag az én szórakoztatásomra alkotott mindenféle kreatúrákat, akik ebben az őszi, depressziós időben is vidámságra sarkallnak. Ezek közül is kiemelkedik Kardos Gábor borozófus, akinek időről időre kisül az agysejtje, és valami akkora hülyeség jön ki belőle, aminek tulajdonképpen párja nincs. 

Legutóbb a »Azonnali« nevezetű kiadványban alakított nagyot a »Ki mire tudja használni egy francia tanár levágott fejét?« című irományával. Ebben egy olyan nagyívű összeesküvés-elméletet vázol fel, hogy bármelyik chemtrail-hívő, csipbeültetéses agyalágyult megnyalná utána a facebookját, és mely mögött – ki más – maga Putyin áll. Ennek megcáfolhatatlan bizonyítéka, hogy a vidám, mohamedán lefejező Moszkva városában született és beszél oroszul.

Ennek mintájára nyilván Hitler is Ferenc József mesterkedése, hiszen Ausztriában született és beszélt németül.

Az agymenés apropója közismert, a távoli, csodálatos Franciaországban, a republikanizmus, a világiasság és mindenek előtt pedig a racionalitás hazájában, egy ifjú és ennek megfelelően heves természetű csecsen megkéselt egy történelemtanárt, majd – megfelelve a mohamedán folklór hagyományinak – levágta fejét is, bizonyítva, hogy még nem tette maradéktalanul magáévá Diderot, Voltaire és a többi nagy gall nemes eszméit. Ennek kapcsán a rendőrök később, annak rendje-módja szerint, lelőtték. Nyilván sokkal jobb lett volna, ha előtte teszik, de ez most így sikerült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2020. október 25. 16:55
Nem tudom, hogy hipphopp mitől lett náci az én egybites agyacskám (abban a te kis gusztustalan szarházi világodban), de talán hagyd meg nekem azt a lehetőséget, hogy eldöntsem, ki hazudik és ki nem? Nem mintha nekem erre szükségem lenne, te gusztustalan kis féreg!
koronaszepe
2020. október 25. 11:42
Nem olyan nagy összeesküvés-elmélet az, hogy Putyin az unió destabilizációjában érdekelt. Ez a csávó kibaszott pengének gondolja magát, de nagyon nem az....
gondosmandarin
2020. október 25. 03:44
Kardos Gábor egy barom, egy szellemi környezetszennyező, aki a baromságaival tömi az embereket. Nem kell rá odafigyelni. Fölösleges foglalkozni vele, a száján is ugyanaz jön ki, mint a seg.én.
Kanóc
2020. október 24. 19:18
Nemsokára megjelenik eltartott kisujjal beszólogatni a kommentelőknek, ahogy szokta. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik