Az ellenzék becsapta a szavazókat az őszi választásokon

2020. augusztus 15. 7:37

Kubatov Gábor
Magyar Nemzet
A kérdés az, hogy vajon nyertek-e volna, ha elmondják, és azzal kampányolnak, hogy „az lesz az első dolgom, hogy megemelem a kollégáim fizetését”?

Mi a helyzet azokon a Budapesten kívüli településeken, ahol az ellenzéki koalíció nyert?

A kérdés az, hogy vajon nyertek-e volna, ha elmondják, és azzal kampányolnak, hogy »az lesz az első dolgom, hogy megemelem a kollégáim fizetését«? Képzeljük el az óriásplakátokat, amin ilyen és ehhez hasonló mondatok szerepelnek. Vajon ezek után megválasztották volna őket? Pécs újdonsült polgármesterét korábban Tarlós István alkalmazta. Tisztában volt vele, hogy baloldali ember, mégis, ettől függetlenül, együtt dolgozott vele. Majd amikor megválasztották Pécsen polgármesternek, egy hét alatt kirúgott ötven embert a hivatalból, állítólag azért, mert a jobboldali városvezetéshez kötődtek. A pécsi polgármester antidemokratikus módon a helyi ellenzék hozzászólási jogát megcsorbította a képviselő-testületi üléseken. Gondoljunk bele, mi történt volna, ha Karácsony elárulja, hogy öt főpolgármester-helyettest fog választani, negyvenegy szakértője lesz a városházán és egysávosítja a nagykörutat? Továbbmegyek, ha elmondták volna, hogy 700-800 forint lesz egy óra parkolás Budapest belvárosában? Vagy Miskolcon azt kommunikálták volna, hogy egy év alatt csődközelbe sodorják a várost, megemelik a tömegközlekedés árát, akkor nyertek volna? Én úgy gondolom, becsapták a választókat.

Karácsony győzelmének másnapján a kampányát végigtoló Index.hu-n megjelent egy cikk, amely szerint Karácsony programja kivitelezhetetlen. Apropó, Index. Ha valaki, akkor ön biztos tudja, hogy mi volt a Fidesz vagy a kormány szerepe a portál bedöntésében.

Nézze, szerintem az a kérdés, hogy a magyar baloldalon ki és milyen szerepet játszott ebben a történetben. Az mindenesetre jól látszik, hogy a baloldal szerint a sajtó csak akkor szabad, ha minden az övék. 2002-ben a polgári oldalnak csak egy napi- és egy hetilapja volt, ezeken kívül nem volt semmi más. Minden a liberálisok kezében volt. Értve ezalatt az elektronikus médiumokat, a kereskedelmi televíziókat és az írott sajtót is. Érdekes, hogy akkor nem volt problémájuk a sajtószabadsággal. Nemrég Szily László, a 444 újságírója arról beszélt, hogy Bajnai személyesen, kézi vezérléssel irányította az Indexet. Akkor nem csorbult az Index függetlensége? Brüsszelnek akkor nem kellett volna megszólalnia? Ez az internetes portál kiszolgált már mindenkit: először az SZDSZ-t, aztán az MSZP-t, majd Gyurcsányt, Bajnait, Simicskát, aztán tisztára mosdatták Vona Gábort. A nemrég távozott vezérkar pedig napi kapcsolatban állt a Gyurcsány családdal, mondja, milyen függetlenségről beszélnek? Az Index-ügy, az újságírók felmondása és a lap bedöntése pedig szerintem egy előre megtervezett akció: a főszereplők pontosan tudták, hogy hova akarják kifuttatni ezt a történetet. Keresték a konfliktust, a szakítás lehetőségét. Az egész rivalizálás a baloldali online újságok között, ami nem szól másról, mint a politikai hatalom megszerzéséről és a pénzről.

Az ön nevét előszeretettel emlegetik bizonyos listák kapcsán. Ám ha az ellenzék esetében megnézzük, hogy az elmúlt években folytatott aláírásgyűjtések során hova vándoroltak a személyes adatok, akkor különböző cégeken keresztül Gyurcsány embereinek a neve vetődik fel.

Én híve vagyok annak, hogy a törvények betartása mellett a lehető legtöbbször kérjük ki közvetlenül az emberek véleményét. De azt látom, hogy a baloldal nem tartja be a törvényi előírásokat. Ha mondhatok egy konkrétumot, egy csomó adatot kivisznek az Egyesült Államokba, ami felháborító és egyben törvénytelen. A jobboldal szempontjából azonban van egy ennél sokkal fontosabb kérdés: közösségi média nélkül nem fogunk választást nyerni. Végignéztem az adatokat néhány hónapra visszamenőleg, és azok azt mutatják, hogy a pártok versenyében jól állunk. De amikor a baloldali online média–jobboldali online média összevetésére kerül sor, akkor ott bizony jelentős hátrányban vagyunk. És van ezen túl egy rendkívül fontos feladat: a jobboldali közösségnek az online térben is meg kell szólalnia. Régen a mozgósításról azt mondták, hogy az lehetetlen, hogy mi polgári, jobboldali, keresztény emberek bekopogtassunk az ajtókon, felhívjunk mindenkit, elvigyünk a »hátunkon« minden választót a szavazófülkéig. Többször is bizonyítottuk, hogy meg lehet oldani. No, ezt kell megtennünk az internet világában is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az emberek mindig, életük folyamán két választás között dönthetnek, mint most is.
2010 óta annyi milliószor hangzott el az Orbánék lopnak, a Fideszes haverok lopnak, Mészáros Lőrincék lopnak, hogy ez óhatatlanul beégett az emberek tudatába.
Márpedig ha beégett, akkor mindent ebből a látószögből látnak.
Ami azt jelenti, ezek meggyőzhetetlenek, bármit mondanak nekik, semmit nem számít, meggyőzni őket lehetetlen.
Az tényeket, észérveket elengedik a fülük mellett, mert akkor felül kellene vizsgálniuk a "lopás" varázsige érvényességét, ami pszichológiailag lehetetlen.
Tehát, méltánylandó Kubatov kiállása, és ez elvárható minden nemzeti politikus részéről.
De jó, ha tudatában vannak a fentieknek.
Új megközelítési módra van szükség az idiótaság bal-lib oldala ellen, ha nem találják meg, a vereség elkerülhetetlen.
Az emberi természetbe be van kódolva a változás igénye, ösztöne.

Sok a néger a Kubatov-listán.

A létünk a tét. Amihez hozzányúlnak, lerohasztják. Az internetes teret bővíteni, v. egy részét, ha lehetséges, bevenni kell.

Kubatov gyakorlati gondolkodású, nagyon jól látja, h. minden eszközzel ki kell törni abból a kommunikációs térből, amiben minden jobb, amint Orbán. A belvárosi pacákok Sopronitól Niedermüllerig, közben Pikó, Baranyi, alapjában véve érthetetlen csőd.

Göd egy rossz vicc. Az előző társaság sok mindent NEM lépett meg, amit lehetett volna, de ezek mindennek a legalja, viszont ugyanúgy semmi, számunkra érdemleges, nem történik. Miért kell az aranytojást tojó tyúkkal, a Samsunggal harcolni? Van másik? Nincs.

És új, még jobb mozgósítási módokat is ki kell találni. Továbbá: október megmutatta, hogy az ellenzéki egy-jelölt taktika sok helyen bevált. Most már ennek tudatában kell a kormányzati kampányt alakítani.

És Jákob is Dobrevéket nyeldekli. Feri megigérte FeGyőrnek nem vállal közéleti szerepet. Jákob 2 kanállal készül a Klein villába.

a buzibárt megírte KariFeri a Városháza szuterénbe, de sehol még egy megvalósíthatósági tanulmány. Megígérte hogy beülteti Gyuri bá embereit a szabad Városházára de addig fotózkodott egy bringával hogy addigra Dobrev Klein megszórta saját embereivel Pest-Budát.

Tunya Dobrevéket idealizálja. Milyen szemkilövetés? Milyen államcsőd? Nyugdíj elvonás? Milyen trükkök?

Jákob letérdelt Dobrevéknek

Ne mondd!
Biztos vagy benne, hogy azt ígérte?

1.)
2019.06.11. (kedd), Index
Karácsony Gergely:
"...kinyitom a Városházát. Borzasztó üzenete van annak, hogy Budapest legértékesebb telke jelenleg egy parkoló. Olyan Budapestet szeretnék vezetni, amely szimbolikusan és a valóságban is nyitott. A nyugat-európai példákat követve nyitott városházát üzemeltetnék, amelynek a kertje nem parkoló, hanem közpark, ahol a civil szervezeteknek is van irodájuk, ahogyan kávézóknak és egyéb közösségi tereknek jut hely.
Amúgy a LJUBLJANAI POLGÁRMESTER kifejezetten kérte tőlem, hogy MONDJAM EL Tarlós Istvánnak,
hogy ott a Városháza aljában egy melegbár működik. Eddig nem volt módom átadni ezt az üzenetet."

A fenti hír a kormányzati média előadásában:
2019.06.12., origo.hu:
"Karácsony Gergely melegbárt nyitna a Városháza aljában"
2019.06.12., 888.hu:
"Karácsony Gergely melegbárt nyitna a Városháza aljában"
2019.06.12., ripost.hu:
"Karácsony úgy döntött, bárt nyit a Városháza földszintjén. De milyet?
...A beszélgetés során Karácsony Gergely sok meglepő kijelentést is tesz, mind közül azonban a legjobb ez: Ha hatalomra kerül, melegbárt nyit."

A kormánypárti média fenti ööögyessége alapján,
az itt kommentelő kormánypárti nickek gyakran emelgetik Karácsony "buzibár-ígéretét".

A néppárti Mozgalom kiváló jelöltjei simán megnyerik a Dobrev Klein előválasztást Tunya! Feritek a puccsok nagymestere. Is. Seggebe qratta Tórh Csabát kancigányokkal. Megpuccsolta D-209-et. Leszedte Kis Pétert, a komcsik ME jelöltjét. Trükkök százaival megverte a Patást magát. Lemondatta Kecskeházyt. Egy üveg Unicummal felrakatta magát bejutó helyre. Miszlikre taposta a State Department Baynau esernyőszervezet kisérletét. 3 hét alatt szedte le Botkát. Megtette örgecskedő csúnya nejét EP alelnöknek. Megszórta KariFerit dobrevistákkal. FeGyőrnek megígérte nem vállal közszereplést.
A Mozgalom nem letérdelt a Dobrev klánnak, hanem egyenesen fetreng ezeknek, ezekkel. FeGyőr macronista mozgalma még kapálózik, de Zázri-Roy-Jákob után ez már csak egy ujjgyakorlat. A Mozgalom Alapító Nyilatkozatát Gál.J már írja át. "A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból. "
Korrektúra: A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok visszasegítése a politikai hatalomba.
Oly sokáig voltunk lent, hogy már nem tudjuk milyen is fent.

További jó nyeldeklést!

Csak a nemzetek felettiség!

Van és volt és lesz.
Ilyen az emberi természet, a sikerre irigy és féltékeny és örül, ha a sikerest valaki úgymond, az ő szóhasználatukkal, móresre tanítja.
Mit lehet tenni?
Hitelesnek kell lenni és ezt tükrözni.
Az nem hiteles, amikor a parlamentben konkrét kérdésre nincs konkrét, egzakt válasz, hanem az van, hogy: Boldog karácsonyt!

Ez az egybites magyarázat, amit elővezettél.
Egybites az egybites csápoló közönségnek.

'Csalódottsággal figyeltük az 1990 után alakult pártok gyors elhasználódását, világnézeti vargabetűit, köpönyegforgatását, korrumpálódását, kiüresedését.'

Jobbik Magyarországért Mozgalom Alapító Nyilatkozata.

No meg elfelejtkezik a "saját oldalról":

https://24.hu/kozelet/2018/07/..

https://24.hu/fn/gazdasag/2019..

No meg arról sem mesél Kubatov elvtárs, hogy ezt a Párt miért nem teszi????

https://magyarnarancs.hu/belpo..

A Fradi jól átverte a svéd bajnok megfigyelőit. Úgy tettek, mintha minden labda elpattanna, vagy eleve az ellenfélhez passzolnák.

Tereléssel hiába próbálkozol, tényeket azzal nem cáfolhatsz.

Még hadovának is gyönge, nemhogy cáfolatnak részedről.

Ez még a "nem kell" listádnál is gagyibb.
Ma nem vagy formában...

Nekem többé-kevésbé személyes tragédia, h. a Főváros, a nagyon sikeres, fejlesztésekkel teli 10 év után elment, Akik jöttek, azok a budaiakkal. az újpesti Déri Tiborral együtt a régiek nyomába sem érnek. Göd egy rossz vicc.

Ezt a választást a médiájuk megnyerte és a nagy ötlet, az ideiglenesen hazánkban állomásozó nem magyar állampolgárok sikeres mozgósítása vszg. több helyen a mérleg nyelvének bizonyult.

Egy előnye van a történteknek, világosan látszik, mi jön, ha a Fidesz megy.

Az egyházak is megérik a pénzüket. Ha országosan nyernének az egybesült ellenzékiek, mozgásterük drámai módon és mértékben fog szűkülni, mert meg fog szűnni közösségépítő, szociális, tanító és vígasztaló szerepük állami elismerése.

Ez egyáltalán nem igazolja a tegnapi 8:41-es állításodat
(amit én 11:00-kor cáfoltam is).

Az általad most idehozott terézvárosi döntést én egyébként nagy baromságnak tartom.

Mellébeszélés volt részedről, így aztán érdektelen, hogy igaz-e, vagy sem.

A "balatoni szabadstrand"-vitába én csupán azzal szálltam be,
hogy adatokkal cáfoltam Lemezlovas Jeszi állítását a szabadstrandok számának változatlanságáról.

"Amúgy"
hajolj is meg előttük - pláne, ha szerinted "kell".

Ha a hadovádat még a hülyeségeddel is elegyíted,
akkor végképp nincs "bocsi".

Az állításod (most is) HAZUG.

Volt adat és cáfolat részemről. A 10 évvel ezelőtti állapothoz képest
ha csak az északi partot nézzük is, akkor is csökkent a szabadstrandok száma.
Ma már fizetős a két balatonudvari és a zánkai strand.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés