Koronavírus-szakértőkkel bővítenék a stábokat a hollywoodi produkciók forgatásain

2020. május 28. 16:42
Noha az Egyesült Államokban egyelőre üresen maradnak a forgatási helyszínek, Dél-Koreában, Ausztráliában, Svédországban és Új-Zélandon lassan újraindulnak a produkciók munkálatai.

Koronavírus-szakértők csatlakoznának a jövőben a stábokhoz a hollywoodi televíziós és filmes produkciók forgatásain.

A szakszervezetek, filmstúdiók és producerek szakértői útmutatással akarják újraindítani a világszerte március közepén felfüggesztett forgatási munkálatokat. Az epidemiológusoknak és más közegészségügyi szakértőknek részletes stratégiákat kellene kidolgozniuk arra, hogy a forgatásokon miként oldják meg az olyan kihívásokat, mint hogy a stábtagoknak egy térben kell tartózkodniuk, vagy hogy a sminkeseknek szemtől szembe kell lenniük a színészekkel. Nem utolsó sorban pedig a sztároknak egyebek között ölelkezniük vagy épp verekedniük kell egymással a jelenetekben.

Noha az Egyesült Államokban egyelőre üresen maradnak a forgatási helyszínek, Dél-Koreában, Ausztráliában, Svédországban és Új-Zélandon lassan újraindulnak a produkciók munkálatai. A James Cameron rendezte Avatar 2 forgatása már a héten megkezdődik Új-Zélandon. A filmiparban dolgozók arra számítanak, hogy a jövőben kisebb stábok fognak dolgozni a forgatásokon, rendszeresítik a teszteléseket, mindenhol kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve és a nagyobb tömegjeleneteket számítógépes utómunkálatokkal fogják megoldani.

(MTI)

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vagy az lesz, hogy Hollywoodban is olyan filmeket kezdenek fogatni, mint Tarr Béla: negyed óráig csöpög a csap közben nyikorog egy ajtó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés