Az igazi vírus mi vagyunk: nyolcvanszor annyi gyermeket gyilkoltunk meg, mint a koronajárvány!

2020. március 27. 7:36

Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu
Magyar életek ezrei vesznek el évente, noha a gyakran beszűkült tudatállapotban hozott, elhamarkodott döntést utólag sokan megbánják.

„Rettegünk, pánikolunk. Hogy így meg úgy a koronavírus, mi lesz velünk, mind meghalunk, jaj. Pedig íme, a makacs tények: március 15-e óta tíz honfitársunk halt meg ebben a szörnyű kórban – ám ugyanezen idő alatt nyolcvanszor ennyi, nyolcszáz magyar kisgyermeket gyilkoltak meg »szüleik« még megszületésük előtt. Úgy, hogy egyébként miniszteri rendelet tiltja az egészségügyi ellátást az életveszélyes vagy tartós károsodással járó eseteken túl. Az Egyesült Államok több államában abortuszklinikákat zártak be a vészhelyzet miatt – nálunk is haladéktalanul ezt kéne tenni!

Életvédőként mélységesen elszomorít, hogy évente 30 ezer magyar kisgyermeket gyilkolnak meg Magyarországon születése előtt. Döntő többségüket nem azért, mert erőszak vagy vérfertőzés útján fogantak, netán az édesanya életét veszélyeztetné a szülés (ezek elfogadható indokok lennének) – hanem mert a »szülők« nem szeretnék a babát. Nincs hozzá kedvük, idejük, pénzük (kívánt aláhúzandó). Így hát bemennek egy klinikára, s megkérik az illetékes orvost, kapja elő a »botmixert«, gyilkolja meg a gyermeket. Ő pedig megteszi. (Ennyit a hippokratészi esküről…) Az ultraliberális magyar törvények mindezt lehetővé teszik.

Magyarország Alaptörvénye szerint »a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg«. Bár az alaptörvény a legmagasabb szintű jogforrásunk, a valóságban ez a védelem mégsem érvényesül. Ugyanis a magzati élet védelméről szóló, az alaptörvénynél alacsonyabb szintű jogszabály »súlyos válsághelyzet« esetén mégiscsak engedélyezi a gyermekgyilkosságot, ráadásul állami támogatással. A súlyos válsághelyzet valódiságát azonban senki nem vizsgálja, a hatóságnak azt bemondásra, szó nélkül tudomásul kell vennie. Így magyar életek ezrei vesznek el évente, noha a gyakran beszűkült tudatállapotban hozott, elhamarkodott döntést utólag sokan megbánják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés