Jön a változás, ha tetszik Orbán Viktoréknak, ha nem

2019. szeptember 24. 8:05

Fekete-Győr András
Facebook
Halvány lila gőzük sincs a korszellemről és az új nemzedékek szellemiségéről.

„»És ti még mindig nem vagytok elég érettek ahhoz, hogy kimondjátok a valóságot. Elárultatok minket. De a fiatalok már kezdenek rájönni erre. A jövő generációinak szeme rajtatok van. És ha ti úgy döntötök, hogy cserbenhagytok minket, soha nem fogunk megbocsátani. Nem engedjük, hogy ezt megússzátok. Itt és most mi meghúztuk a határt. A világ kezd felébredni. És jön a változás, ha tetszik nektek, ha nem.« (Greta Thunberg, ENSZ Közgyűlés)

Mi Magyarországon nem akarjuk megvárni, míg Orbán Viktorék kimondják a valóságot. Nem fogják! Nem akarjuk megvárni, míg józan belátásra térnek a klímavédelem, az egészségügy és az oktatás terén! Nem fognak. Halvány lila gőzük sincs a korszellemről és az új nemzedékek szellemiségéről. Ezért mi megcsináltuk Európa talán első és mindezidáig egyetlen, többségében fiatalok által alkotott politikai pártját, a Momentumot.

Vállaljuk a politizálást, önkéntesek vagyunk, választásokon indulunk, mert gyökeres változást akarunk Magyarországon. Az egyetemisták és főiskolások körében már a legnépszerűbb párt! És egyre többen vagyunk. Magyarország pedig lassan, de biztosan kezd felébredni. És jön a változás, ha tetszik Orbán Viktoréknak, ha nem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meg hogy a momentum független:-)
Ennél nagyobb hazugságot....
Timmermans szolgáinak álltak és lefeküdtek az ősszociknak.
Azt meg nem tanulták a nagyon értelmiségiek, hogy miért található a Balaton felvidéken tengeri fosszília?

Megnézném azt a világot, ahol Greta Thunbergek és Fekete-Győr Andrások kormányoznak. Vagy eklektikus káosz lenne, vagy olyan despota elnyomás, amit Sztálin is megirigyelne. Másképp nem működhet a klímakommunizmus, csakis elképesztő elnyomással, és állami kontrollal.

Mi van Fegyőr? Már az ÚJ-SZDSZ kezdeti fellépésekor hazudtál egy nagyot - "nem szövetkezünk senkivel" -, most meg Fegyenc szintjén szitkozódva akarsz nagyot mondani, de nem megy, mert kiskaliberű vagy. Egy betörő szintjén vagy, a sajtószabadság réme, ahogy az Origó felvételén látszik, tehát letagadni sem tudod.

Momentum=szánalmas Lenin-fiúk gyülekezete, olyanoké, akik számára emészthetetlen a haza, a nemzet, a zsinagóga, a templom, a gyökerek....

Szóvirágokon kívül más mondanivalója nincs.

FeGyőr: "Halvány lila gőzük sincs a korszellemről és az új nemzedékek szellemiségéről."
A Momentum nagyon kemény!
FeGyőr, a Momentum arca, azzal dicsekedett, hogy ő is dobott egy hanggránátot a rendőrökre.
Mit szólna hozzá FeGyőr ha őt is pofán dobnák egy hanggránáttal?

A korszellem FeGyőr szerint az, ha ő megdob egy rendőrt hanggránáttal, azt ő büntetlenül megteheti!

Az. Az MSZP pátyolgatta az induláskor.

"Ne bízz senkiben, aki elmúlt harminc!" - mondták a 68-asok...

Ha ilyen az általatok képviselt korszellem és az új nemzedék szellemisége, addig nincs félnivalója a Fidesznek. Egyszerűen nullák vagytok. Ez nagyon hamar kiderült, ez a pechetek. Pedig még az elején egy pillanatra úgy tűnt, hogy lehet belőletek valami, de mindez szertefoszlott, ahogy emberileg megismertek benneteket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés