Hír TV: „Zsidózó” vicceken nevetett Jakab Péter

2019. február 18. 13:22
A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt, és „zsidózó” vicceken nevetett Jakab Péter több most előkerült videófelvétel tanúsága szerint.

A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt, és „zsidózó” vicceken nevetett Jakab Péter több most előkerült videófelvétel tanúsága szerint – számol be a Hír TV.

A mára parlamenti képviselővé választott jobbikos politikus nemrég épp azért tiltakozott, mert egy tévéműsorban lezsidózták. A Hír TV most olyan felvételekre bukkant, amelyeken Jakab zsidózik.

Néhány napja közösségi oldalán kérte számon a Jobbik országgyűlési képviselője, hogy az EchoTV egyik műsorában Jákobnak nevezték, amivel szerinte – Auschwitzban meghalt dédapjára utalva – lezsidózták. A tévécsatorna azóta bocsánatot kért a képviselőtől, és kitiltotta stúdiójából a műsor három vendégét – írja a portál.

Az eddig nem látott felvételen látható, hogy a politikus egy 2010-es miskolci lakossági fórumon Pörzse Sándor zsidózó viccén nevet. „A Salamon nevű kereszténydemokrata ember azt mondta…(nevetés), már jó, mi? Salamon bá’…de úgyis néz ki…(nevetés)”.

Jakab Péter a miskolci Jobbik elnöke, a rendezvény házigazdájaként a háttérben állva derült azon, hogy párttársa Salamon László KDNP-s politikus nevével és vélt származásával szórakoztatta a hallgatóságot.

De Jakab maga is tett antiszemita kijelentéseket. Egy másik felvétel szerint egy 2010-es lakossági fórumon a börtönviszonyokról értekezve beszélt „a kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről”.

„Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van…nehogy már! Egy bűnözőnek joga van…majd ha megbűnhődik, akkor megint lesz joga, de addig ne legyen már joga, hogy neki kóser kaját kell hozni egy olyan étteremből, ahova az átlag miskolci be sem mer térni, mert olyan az árszínvonal” – jelentette ki akkor.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nagyon vicces ez a mandiner, hogy az egyik szélsőjobbos pártot a másik zsidózásaival próbálja védeni.

a fidesz zsidózásairól valahogy sosincs szó itt: https://444.hu/2019/02/15/az-e..

Szélhámosság társaság.
Itt a vele készült hvg riport 2014-ből.
https://hvg.hu/itthon/20140702..

Mellebeszeles a kobon.
Szerintem az izraeli Ladislau Salamonrol beszel, vagy az argentin Salamonrol. Vagy a bibliai bolcs Salamonrol.
Ok egyebkent nem szoktak zsidozni. Ha jobbikosok zsidoztak, ciganyoztak is, mondom, ha, azt csak hazugsagosdibol tettek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés