Vigyázat, jönnek a németek!

2016. március 31. 19:40
Németország menekültválságban tanúsított erkölcsi felsőbbrendűségét és en bloc a második világháború utáni német közvéleményt és viselkedésmintákat figurázza ki egy klipben Jan Böhmermann, a német közszolgálati ZDF humoristája-műsorvezetője.

„Megbolondul a világ! Európa olyan gyengének érzi magát, hogy veszélyeztetve érzi magát 0,3% menekült által, Amerika meg épp azon van, hogy egy olyan embert válasszon meg elnöknek, akinél senki sem tudja biztosan, ki is irányítja azokat a bizonyos szálakat. Ha ez mind nem lenne elég szörnyű, pont Németország oktat ki mindenkit arról, hogyan kell erkölcsileg helyesen viselkedni. Pont Németország! Még egy világháborút sem tudott megnyerni!” – áll a Jan Böhmermann és csapata által készített videó leírásában.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én elég jól szórakozom azon, hogy egyes németek már felismerték, bizony migrációs ügyben (is, meg más polkorrektséget "megkövetelő" témában is) ők Európa balekjai és balfaszai. A klipben is bemutatott mentalitású emberek ordítanak azért, hogy ki legyenek használva, és így is van.

A németek inkább szervezzenek. A humort hagyják az angolokra, a főzést meg az olaszokra. :)

„Megbolondul a világ! Európa olyan gyengének érzi magát, hogy veszélyeztetve érzi magát 0,3% menekült által"

Számoljunk. A németek egy hónapja módosították 1,4-ről kettőmillióra a hozzájuk 2015- ben érkező migránsok számát. Közben 860 ezer ember lelépett germániából, így lett nettó 1 millió kettőszázezer plusz az egyenleg. Ami a 80 milliós Németországnak nem 0,3- hanem 1,3%-a egyetlen év alatt!

No most, a kettőmillió migránsból olyan másfél volt a semmire sem jó, agresszív muszlimok aránya. Ezek 75%-ban 20- és 35 közötti férfiak. Mely demográfiai csoport nem török származású német megfelelője olyan 7 millió körül lehet. A végső szám döbbenetes: a meddő picsa egyetlen év alatt a 20-35 éves férfi korosztály etnikai összetételét szignifkáns módon megváltoztatta: a muszlim kanok itt már 20%-ot tesznek ki. 20%-0,3%: ugye látjuk a különbséget?
Ja, ez az etnikai arányfelborítás az ENSZ genocídium klauzuláját definíciószerűen lefedi. Valamikor ezért a felelősöket meg kell majd büntetni, érdemes lenne a leendő vádlottak névsorát már most összegyűjteni...

Ez a németek "Nem tetszik a rendszer" színvonalú csasztuskája, csak épp az ottani liberálisok (Angéla is az) hatalmon vannak és jobban értenek a videoklipekhez.

A tény, hogy angolul írták meg, mutatja, hogy ez a világ libsijeinek szól. Egyáltalán nem szatíra, hanem kőkemény politikai propaganda.
Nem humoros, mert 101 %-osan komolyan veszi magát.

Szánni valóak a nyomorult "Sündenstolz"-ukban vergődő németek.
Akiknek egyébként rettentő jó humoruk (is) lenne. Elég megnézni a Quatsch Comedy Club egyik adását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés