Gyurcsányt, Orbánt és Kádárt is Kedvelem, győzzön a Jobbik!

2014. április 5. 19:46

Nagy Alekosz
Facebook
Nyikhaj koromban, tele indulattal, amit a nők folyamatos visszautasítása okozott, a szélsőjobboldalról indultam. Aztán az SZDSZ felé vettem az irányt, mert sokkal jobban tetszettek az ottani lányok, akik tűsarkúban és szoknyában voltak, gyakorló nadrág és bakancs helyett.

„- VÁLASZTÁS 2014 -

Nyikhaj koromban, tele indulattal, amit a nők folyamatos visszautasítása okozott, a Szélsőjobboldalról indultam. Aztán az SZDSZ felé vettem az irányt, mert sokkal jobban tetszettek az ottani lányok, akik tűsarkúban és szoknyában voltak, gyakorló nadrág és bakancs helyett. És még smink is volt rajtuk. Amikor rájöttem, hogy az SZDSZ-es lányokat csak is kizárólag a pénz és a státuszszimbólumok érdeklik, kiábrándultam. Az MSZP házának a tájékán nem nagyon egerésztem, mert arról valahogy mindig a nyugdíjas öregasszonyok és az OTP jutott az eszembe, és hát én a fiatal csajokra vadásztam.

Bááár.. Gyurcsány Ferenc Stílusa és kommunikációja nagy hatással volt rám, még a Villában is nagy előszeretettel éltem az ő szellemével, és gyakorta próbáltam utánozni őt. Kedvelem Gyurcsány Ferencet. Majd vagyonőr lettem és pár évig szünetet tartottam. Aztán amikor vagyonos ember lettem, kicsit napraforgó is vele együtt. Arra ácsingóztam, ahonnan, amelyik oldalról jobb haszonszerzési lehetőségeket reméltem. Most úgy érzem, nekem a Biztonság és a Stabilitás a legfontosabb. Nem csak anyagilag. A Görög Nagyapám Kommunista volt. Jó Kommunista! Nem is gazdagodott meg. Gakisz Janisznak hívták. Kádár János is nagyszerű ember volt, de a haszonleső sleppje teljes mértékben lejáratta őt magát, és az egész MSZMP-t is. Ezt csak azért mondom el, mert legszívesebben a Munkáspártra szavaznék a kiszámíthatóság és a Biztonság miatt. Kedveltem Kádár Jánost.

A FIDESZ-el kapcsolatban nem volt semmilyen különös élményem. Negatív sem és pozitív sem. Egyszerűen csak van. Lehet, hogy épp ez a titka? Nem tudom. Orbán Viktort is nagyon Kedvelem és legalább annyira jó politikusnak tartom, mint Gyurcsány Ferencet. De az én legnagyobb kedvencem és egyben példaképem is: Pintér Sándor. Nem tudom kire fogok szavazni holnap! Az az igazság, hogy nem nagyon tudom megindokolni azt, hogy miért is szavazok erre vagy arra. És ez a legnagyobb baj. Ha gondolok valamit, rögtön ott a kiváló ellenpélda, ami meg is állja a helyét. Minden pártnak vannak kiváló dolgai és vannak hazugságai. A kérdés ezúttal csak az, hogy a sok Művészi színvonalú hazugságok mellett mennyi is az, ami leesik a lakosságnak. Lehet, hogy annak alapján ítélek majd holnap, hogy ki hazudik magasabb, Művészibb színvonalon?! Mert ugye ahhoz is tehetség kell ám és nem kicsi. Márpedig én mindig is nagyra tartottam azt, ha valaki Művészi szinten tesz bármit is. Akár a hazugságot is. Meghajolok előtte.

»Egy embert vagy egy pártot akkor illik elhagyni, amikor jól megy sora.. és nem akkor, amikor válságban van.« Popper Péter

Jó Választást.. Szép Időt.. Megfontolt és Alapos Döntést.. és Jó Szórakozást Kívánok Holnapra Mindenkinek!
Győzzön a Jobbik!

Alekosz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

'személyes vágyak által vezérelt kisember'

Legtöbbünk az :), legfeljebb megpróbáljuk összeegyeztetni ezt magasabb eszmékkel. Az ösztönlény az más tészta.

'Az én vezérem bensőmből vezérel.'

Az erkölcsi normák, szabályok jó esetben a személyiség részévé válnak, ezért mondtam, hogy a személyes vágyaink nemcsak önzésesünk és ösztöneink termékei.

Alekoszról nem nyilatkozok, róla csak annyit tudok, hogy szerepelt valami valóságshow-ban. Mondjuk ez több is mint elég.

"..Dolgozz, hélóta g*ci!.."

by Király András anno Jobbik

Sötét vagy mint a föld!

E szép történetnek van egy bökkenője - vagyonőrségből hogy lehetett vagyonosodni? Előbb őrizte, aztán megszerezte? Vagy az Alekosz vagyon is rejtélyes, mint a Simon betétje?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés