Az ukránok még nem tudják – magasabb szempont – Putyin küldetése

2014. március 2. 15:57
Honfoglalás 2000 Egyesület | Nemzeti Szociáldemokraták
MTI-OS
Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást.

A civil szervezet is aggódik az ukrajnai fejlemények, mindenekelőtt a Kárpátalján élő magyarok sorsa miatt. Az ukránok egy része nem tudja, fel sem fogja, milyen veszélyekkel járhat számukra az EU-hoz való csatlakozás. Mi, magyarok már a bőrünkön tapasztaljuk: az Unió gyarmata lettünk, de ugyanezt érzik a kiszolgáltatott, szegényebb volt szocialista országok. Ez a sors vár Ukrajnára is! Észre kell venni: egyre nő az EU-val elégedetlenkedők tábora!

Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről! Putyin elnöknek hálás lehet az öreg kontinens, mert szilárdan védi az emberiség évezredes értékeit: a nemzeti kultúrát, a keresztény értékeket, a szolidaritást, és szembeszáll a világ csendőrségének szerepében tetszelgő Amerikával. Megértjük az Unióba vágyó kárpátaljai és ukrajnai embereket, de felhívjuk figyelmüket: van egy magasabb, távolabbi szempont: a nemzeti szuverenitás és kultúra, a független haza megőrzése.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"akkor '56ban minket is jól megvédtek minket az oroszok európától?"

És utána eltartartottuk a szovjet megszálló hadsereget. A sors fintora, hogy amióta kivonultak, valahogy már magunkat sem tudjuk eltartani. Hála istennek, a magyar államkötvényeknek, a 27% ÁFA-nak, az EU-s támogatásoknak és a közmunkásoknak még valamelyest azért sikerül a felszínen maradni.

Az az igazsag, hogy neha kezdem azt hinni hogy igen. Mert a Kadar fele gulyaskommunizmus konnyen lehet hogy sokkal jobb volt, mint amit akkor egy ellenseges keleti tombbeli orszagokkal korulfogott nyugati gyarmat Magyarorszagon kaphattunk volna.

"No és azt az évi ~1000 milliárd EU. fejlesztési támogatást honnan pótolnád? Putyintól?"

Hála ezeknek az EU fejlesztési támogatásoknak a magyarok százezrei engedhették meg maguknak, hogy repülőjegyet vehessenek, és nyugati munkahelyek után tudjanak nézni. Még néhány év ilyen támogatás, és minden magyarnak lessz munkahelye nyugaton.

Még van mit kiszipkázni Ukrajnából, erre utazik valaki, ezért kell a "demokráciát" elvinni ukrajnába.

Meg kellene már látnunk, hogy nekünk a szabadság csak vágy, az oroszok is, a nyugat is csak kifosztani akar bennünket.

Nekünk semmi sem fontos, kivéve a kárpátaljai magyarokat és momentán az oroszok érdeke a mi érdekeinkkel esik egybe. Már csak azért is, mert ha nem jól szavazunk az EU szerint, akkor mi is kapunk egy kis demokráciát. Ha tetszik, hanem.

Nem sértegetek szívesen senkit, de elképesztő, hogy te mennyire nem értesz semmit.
Ennyire félreértelmezni a dolgokat...
Te tényleg nem látod, hogy az országnak kezd nagyon elege lenni az EU-ból?!
2004- óta hülyére vesz, majd a perifériára tól, azután, ha ez alól kibújunk, akkor utálni kezd és ahol tud alánk pakol.
Kényszeredetten tartja a kapcsolatot, folyamatos a savazás, csupán azért, mert nem egy szervilis, seggnyaló, liberálbuzi, filoszemita kormány van hatalmon.
Ennek ellenére nem sikerült nekik az aknászkodás. Persze tudom, legnagyobb sajnálatodra.
Ezek után a Fidesz-KDNP-t kommunista szimpátiával, kalácsos fogadással és szovjet emlékmű koronázással vádolni nem csekély ostobaság.
Úgy látom, valami akadályoz abban, hogy meglásd: nem az orosz szimpátiáról van szó, hanem az EU ellenesség gyorsuló növekedéséről. És bassza a csőrét az embereknek, hogy szerencsétlen ukránok is a szívócsatornára cuppantak, úgy, mint mi anno. Ők sem látnak (még) tisztán.
Nekünk már tisztul.

"A liberalizmus lehetne haladó, az emberek javát szolgáló idea. Kár, hogy rossz kezekbe került a vezetése a liberális pártoknak."
-----------------------------
Egy lófaszt!!
Ezt ugyanis már hallottuk a kommunisztikus elmélet kapcsán. Ott sem volt igaz, itt sem az.
A liberalizmus magában hordozza a pusztító következményeket; a rothadást, a permanens gyengülést, a társadalmak szétesését és paradox módon a legtotalitáriusabb erőszakot.
A beteges gyengeség, az erkölcsi meghasonlás, a demagógia és a torz értékek erőszakát.
És ezt szép lassan képviseli mindaddig, amíg össze nem roskad. Ebben a fertőben csak a gyenge, akarat nélküli, nihilista egyedek érezhetik jól magukat. Addig, amíg van saját tudatuk.
Na, láthatóan nem vagyok liberális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés