Magyarországon újra lehetnek szemkilövetések és tömeges rendőri bántalmazások 2014 után

2013. január 11. 7:30

Morvai Krisztina
Facebook
A Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás valódi célja, hogy újra totális diktatúrát, rendőrterrort vezessenek be Magyarországon. Ezt nevezik ők „jogállamnak”.
Az M1 Ma Reggel című műsorában Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció alelnöke úgy nyilatkozott, hogy az ún. (baloldali) »ellenzéki összefogás« fő célja, hogy 2014 után visszaállítsák Magyarországon a jogállamot. Azon riporteri kérdésre, mely szerint a 2006. őszi rendőri fellépések jogállaminak minősíthetőek-e, Bauer határozott igennel válaszolt, s ezt a válaszát többszöri újrakérdezés után megerősítette, rámutatva, hogy a rendőrség 2006 őszén úgy járt el, ahogy el kellett járnia. A logika szabályai szerint ez azt jelenti, hogy amennyiben a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás a következő választáson netán győzelmet aratna, minden esély megvan arra, hogy a kormányellenes tüntetőket, vagy akár az 1956-os Forradalom és Szabadságharc hatvanadik évfordulóján majdan békésen emlékezőket ugyanazzal a brutalitással veri majd szét az akkori rendőrség, ahogy ez hat évvel ezelőtt történt. Kétségtelenül erényként is felfogható, hogy a »demokratikus összefogás« ezek szerint ezt az elképzelést és célkitűzést nem is rejti véka alá, hanem már most világossá teszi a magyar embereknek, hogy mire is számíthatunk az újonnan kialakítandó »jogállamban«. Aki az »összefogást« támogatja, aki rájuk szavaz, tudhatja tehát, hogy a tömeges rendőri brutalitásokat, a gyülekezési jog sárba tiprását is támogatja, ezeket is megszavazza. 

A magukat »demokratikus erőknek« nevezők igazmondáshoz való viszonya is tisztázódott a ma reggeli tévéinterjúban, amikor Bauer Tamás határozottan kijelentette, hogy 2006. október 23-án az Astoriánál senkit nem bántalmazott a rendőrség. Az pedig szintén világossá vált, hogy a »jogállam helyreálltására törekvők« mit gondolnak az igazságszolgáltatás szerepéről egy jogállamban. A képviseletükben eljáró Bauer Tamás ugyanis láthatóan teljes mértékben negligálja azt a nagyszámú jogerős bírósági ítéletet, amelyek mindenben ellentmondanak a 2006. őszi rendőri brutalitásokkal kapcsolatos pimasz és szélsőséges állításainak. Akinek eddig bármiféle kétsége volt efelől ma reggel megbizonyosodhatott róla: a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás valódi célja, hogy újra totális diktatúrát, rendőrterrort vezessenek be Magyarországon. Ezt nevezik ők »jogállamnak«.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarországon újra lehetnek szemkilövetések és tömeges rendőri bántalmazások 2014 után

Ez a prognoózis sajnos valós veszélyre hívja fel a figyelmet.
Már most lehet látni, amikor pedig elkezdtek kampányolni, hogy minden olyan kezdeményezést és változást ki akarnak törölni, ami az ország és a lakosság jobb életét biztosítja.
Kritizálják a nyugdíjasoknak tervezett juttatást, kritizálják a minimálbér emelését, kritizálják a segély helyett közmunkával biztosítható javadalmazást, kritizálják a klientúrájuk tervezett nyugdíjaztatását, kritizálják a nemzetet némileg közelebb hozó magyar állampolgárságot, mindent, ami jó a mostani cudar világban megtörtént velünk.

Pártfogásukba veszik a bankokat, a multikat, a közművek idegen tulajdonosait, a Világbankot meg a magyarságot gyalázó kijelentéseket tevőket. Mindenkinek visszaadnák az extraprofitot biztosító lehetőséget, akik a lakosságot eddig sanyargatták.

Azok, akik Magyarországon baloldali politikai erőként definiálják magukat, azok a legsötétebb, a szélsőséges fasisztoid eszméket követik és a gyakorlatukat ehhez igazítják.

ketteske kiszabadult....nőőőőőőőőőőőőőővér....

most komolyan...vannak még normális politikusok, akik nem kárognak és nem gyülölködnek, és nem riogatnak másokat

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés