Értem én, csak unom – hány pofonba szalad még bele a Jobbik?

2012. december 1. 14:26

Balogh Gábor
Jobbegyenes
Kedves jobbikos politikusok, ideje volna nyomni egy reset gombot az elmúlt elcseszett hónapokra.

„Az ország 99,9%-a ugyanis még soha nem találkozott személyesen Novák Előddel – akkor meg miért ne hinné el, hogy ennyire kretén? A magyar ember szomorú tapasztalatai alapján úgyis hajlamos alapból idiótának nézni minden politikust. Értem, vagy legalábbis próbálom érteni, mit akart ezzel, de a szomorú igazság az, hogy valójában egyszerűen hülyét csinált magából. 

És ez még a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy az elmúlt napok idétlen botladozásával és kommunikációs ámokfutásával sikerült egy jó időre taccsra tenni egy valóban nagyon fontos témát. Azt, hogy ezt az országot nem gyarmatosítani akarják, hanem már ma is az. Azt, hogy hányan ültek és ülnek kulcspozícióban ideiglenesen Magyarországon állomásozó izraeli állampolgárok – és még többen, akiknek az útlevelük ugyan magyar, de a szívük minden dobbanása idegen. Ebből a tragédiából sikerült most Monthy Pythont csinálni – és éppen azoknak, akikben volt elég tisztesség és bátorság, hogy szóba hozzák.

Kedves jobbikos politikusok, ideje volna már egy nagy levegőt venni, elvonulni egy wellness-hotelbe, vagy csak alaposan berúgni együtt, vagy nem tudom, de valahogyan nyomni egy reset gombot az elmúlt elcseszett hónapokra. Novák Előd mai közleményében úgy fogalmazott: értem a tréfát, de nem szeretem. Nos, én meg úgy vagyok vele, hogy tudom, sok volt a pofon az utóbbi időben, kicsit talán beleszédültetek, szóval értem én a bénázást – csak már nagyon unom...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés