Tragédia Balatonlellén: egy fiatal férfi a barátnője mentése közben fulladt a vízbe

2024. augusztus 06. 08:31

A fiatalember sikeresen kimentette barátnőjét a mély vízből, de ezt követően ő maga elmerült.

2024. augusztus 06. 08:31
View of the Blue Ribbon - Round the Lake Balaton Race on

Nyitókép: Paul Lakatos / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

Balatonlellén egy fiatal férfi az életét vesztette, miközben próbálta kimenteni a barátnőjét a tóból. A 26 éves hegyszentmártoni férfi 45 percen keresztül kapott újraélesztést, azonban végül nem sikeült megmenteni az életét. A tragikus esemény július 27-én, szombaton este történt – írta meg a Somogy Megyei Hírportál.

A fiatalember előbb sikeresen kimentette barátnőjét a mély vízből, de ezt követően ő maga elmerült és később sem bukkant fel.

Az esetről a lap egy szemtanútól értesült, aki arra panaszkodott, hogy több mint egy héttel a baleset után sem jelent meg híradás az ügyről. A szemtanú tájékoztatása szerint az újraélesztési kísérletek a Balatonlellei Napfény Strand partján zajlottak. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette a haláleset tényét és jelezte, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárást indított.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
occidolumen
2024. augusztus 06. 16:13
Orosz ügynök volt, ez nyilvánvaló. Azok nem tudnak úszni.
Roadkill
2024. augusztus 06. 14:48
"Az esetről a lap egy szemtanútól értesült, aki arra panaszkodott, hogy több mint egy héttel a baleset után sem jelent meg híradás az ügyről." ezhülye, tessék, most itt a híradás. és? ez miért jó, hogy idegenek, akik nem ismerték az áldozatot, csámcsognak az ügyön? tudja ez a barom hány baleset történik az országban ami nem kerül be a hírekbe?
elfújta az ellenszél
2024. augusztus 06. 10:14
Hogy mentette ki a barátnőjét, amikor ezek szerint még egyedül sem tudott úszni?
orokkuruc-2
2024. augusztus 06. 09:11
de hogyan? Mentés közben fojtotta meg akaratlanul is a barátnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!