„Lélegzetvisszafojtva hallgattam” – neves újságíró szerint Orbán tusványosi beszéde pályafutása legjobb előadása volt

2024. augusztus 05. 08:44

Pawel Lisicki kritizálta a lengyel médiát, hogy sok helyen nem számoltak be a magyar miniszterelnök beszédéről.

2024. augusztus 05. 08:44
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Pawel Lisicki, a Do Rzeczy főszerkesztője vezércikkében azt írta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök mostani tusványosi beszéde évek óta az első politikai beszéd volt, 

amelyet bevallom, lélegzetvisszafojtva hallgattam”. 

Az újságíró kijelentette: az orosz agresszió kezdete óta nem hallott ilyen pontos és logikus elemzést az ukrajnai háborúról. A szerkesztő szerint a magyar miniszterelnök a harmincharmadik nyári egyetemen tartotta újabb, 

pályafutása talán legjobb előadását a geopolitikáról, miközben a lengyel médiában szinte semmit sem írtak erről.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai Értékek Zombie
2024. augusztus 05. 22:20
Balfaszok hullámozzatok! 👍👍👍
akoba
2024. augusztus 05. 18:47
Drága Istenem! Mi szemetet összefúj ide a nyugati szél...
Pelso j.
2024. augusztus 05. 15:39
Kormánypárti2 gutaütés, az nincs, Ahogy az ilyen lisicki-féle bértalpnyalók benneteket etetnek, az a folyamatos mulatság lehetőségét adja.
catalina11
2024. augusztus 05. 15:37
Pawel Lisicki, a Do Rzeczy főszerkesztője vezércikkében azt írta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök mostani tusványosi beszéde évek óta az első politikai beszéd volt, amelyet bevallom, lélegzetvisszafojtva hallgattam”. Az újságíró kijelentette: az orosz agresszió kezdete óta nem hallott ilyen pontos és logikus elemzést az ukrajnai háborúról. A szerkesztő szerint a magyar miniszterelnök a harmincharmadik nyári egyetemen tartotta újabb, pályafutása talán legjobb előadását a geopolitikáról, miközben a lengyel médiában szinte semmit sem írtak erről." remek beszéd volt! és hogy vekegtek utána libernyákok...élmény volt hallgatni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!