Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Kunhalmi Ágnes még gyűjti a bátorságot: Magyar Pétertől pár méterre kampányolt, de odamenni nem mert

2024. május 05. 07:58

Az MSZP politikusa nem örül neki, hogy Magyar megosztja a szavazatokat a 18. kerületben.

2024. május 05. 07:58
Kunhalmi Ágnes

Nyitókép: MIT/Koszticsák Szilárd

A Blikk cikkéből kiderült, hogy egy érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi az emberek a pestszentlőrinci piacon, ugyanis szinte egymás mellett, pár méterre egymástól kampányolt Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és az ellenzéki szavazók új messiása, Magyar Péter. 

A 18. Kerületben Magyar pártja a polgármesteri székért zajló versenybe is benevezett, ezért is kampányol itt nagy vehemenciával. A helyszínen Magyar az RTL-nek is nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a DK petíciót akart indítani, hogy a Tiszta Párt ne tudjon indulni a választáson két olyan kerületben, ahol jelenleg DK-s polgármester van. Ilyen például a 18. kerület is, ahol az MSZP-ből kivált, majd onnan DK-ba átlépő Szaniszló Sándor a kerületvezető. A helyszínen akkor vált forróvá a hangulat, amikor 

Kunhalmi és Szaniszló mellett Magyar is megjelent a helyszínen. 

Az MSZP-s országgyűlési képviselő nem titkolta nemtetszését Magyar indulásával kapcsolatban: „Miért akarja itt megosztani a szavazatokat?” - fogalmazott az RTL híradójának. Az MSZP-s politikus úgy fogalmazott: „Én nem tudom, hogy neki pontosan mi a szándéka, meg mit szeretne, de hogy ez csak a Fidesznek kedvez, abban bizonyos vagyok.” „Miért nem kérdezi meg tőle? Itt van” – mondta Kunhalminak a riporter.

 „Hát nézze, most jöttek 16 évesek az előbb, hogy jöjjön ide hozzám, mert a választókkal beszélgettem, és azt mondta, hogy nem kíván velem beszélni” – fogalmazott a kerület országgyűlési képviselője. Az előbbi gondolatot pedig igy folytatta: „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy szétvigyük az ellenzéki szavazókat.” A felvetésre, hogy ezeket a kérdéseket Magyar Péternek is feltehetné, Kunhalmi azt válaszolta: 

„Ó, én nem akarom őt... ha nem akar velem beszélni, én ezt tiszteletben tartom.” 

Magyar Péter korábban erőteljes kritikával illetve az ellenzéki térdél vezető pártját, ugyanis kék Fidesznek nevezte a DK-t, a kerület polgármestere azonban úgy fogalmazott: őt nem zavarja, ha más pártok is elindulnak a választáson.

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 04:03
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­e­l­d­ ­­­a­ ­­­s­z­e­­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Csomorkany
2024. május 30. 22:21
Hát, kedves Ágnes, Trianonnak minimum a fele a baloldal számlájára írható, ráadásul az érzékenyebb fele. Mert egye fene, ha román meg tót többségű területek el akartak szakadni, az valszeg menthetetlen volt. De hogy színmagyar területeket is leszakítottak rólunk, az a honvédelem 1918-as hiányán múlt. Szóval baloldali kormányzat: 1918-19; 1947-89; 1994-98; 2002-2010. Azért 1956 belefért, és igencsak háború volt.
Hyazinth
2024. május 12. 19:12
"Tükröm, tükröm, mondd meg nékem: választáson lesz esélyem?"
Obsitos Technikus
2024. május 05. 20:50
Egyébként miért kellene bármelyiküknek egymással beszélgetni? Nem egymást kell meggyőzni, hanem a választókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!