Kedves Blikk!

2024. október 26. 22:02

Akkora botrány indult el, hogy az áldozatokra tekintettel, akárki is írta, emberelje meg magát, és tájékoztasson korrekten, mert ez most nem a szokásos himi-humi történet.

2024. október 26. 22:02
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: Mátrai Dávid / Mandiner

„A Blikk a következőket írja most, szerző nélküli cikkében! Tehát: most! Én Osváthot súlyos dolgokkal meggyanúsítottam, de bizonyítékot nem tártam elő.

Mi??????? 1 hónapja elérhető egy egy órás anyag, minden bizonyítékkal, de még az 5 nappal ezelőtti anyagban is több súlyos bizonyíték előkerült.

Azt is írja a Blikk most, hogy én a tüntetés után, 7 órákkor fogom bemutatni a lakatos ügy bizonyítékait.

Mi???????? Az 5 napja volt! El is menekült (állítja Ábrahám Róbert – a szerk.) azóta Lakatos az országból és épp most buknak bele a többiek.

Kedves Blikk! Pontosabban, aki ezt az agymenést írta. Én eddig elfogadtam tőletek hideget-meleget, mert hol pozitívan, hol negatívan, de az összmérleget tekintve kiegyensúlyozottan írtatok velem kapcsolatban. Ez azonban most nem az az ügy, ahol belefér ez a moslék, amit valaki név nélkül itt összehordott. Akkora botrány indult el, és olyan fájdalmas és mély gyökerei vannak, hogy az áldozatokra tekintettel, akárki is írta, emberelje meg magát, és tájékoztasson korrekten, mert ez most nem a szokásos himi-humi történet. Holnap pedig göngyölítjük tovább a szálakat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. október 26. 23:53
Felháborító, amit a Blikk most művel. 1./ Nem néz utána a tényeknek, Ábrahám Róbert korábbi dokumentumainak. 2./ Alaptalanul vádaskodik Ábrahám Róberttel szemben, mivel pontatlan információkat közöl. 3./ Világossá lett téve több tényközlő interjúban és podcastben is, hogy a tényálladékot képező terhelő vallomások és tények már rendőrségen vannak. Ezek súlyát kellőképpen érzékeltette Ábrahám Róbert. A Blikk nem a kiszolgáltatott, gyámsági jogi helyzetben lévő fiatalkorúakat védi? A Blikk a prostitúciót védi?
CsakOlvas
2024. október 26. 22:43
Nos, a puska olyan, hogy mindkét irányban lehet vele lőni. Az eredeti római jog megköveteli az "ártatlanság vélelmét", továbbá, hogy a vádló oldalán áll a bizonyítási kötelesség. Mivel, azonban az összes erre vonatkozó szabályt semmibe vették az elmúlt tíz évben legalább, nem is értelmezhető "jogi alapon" semmi felháborodás. Mondjuk, sokatmondó a delikvens hirtelen távozása mindeközben, de hát ne legyünk előítéletesek. Agyrém!
nemugatolmerkapol
2024. október 26. 22:40
Vajon Pressman hol vásárolta a gyerekeit? Ott, ahol Lakatos Márk? Borul a bili, férgek! Az SZDSZ ennél sokkal diszkrétebben csinálta. Ők reintegrációs munka címén utaltattak ki maguknak aTököli Fiatalkorúak Börtönéből kiskorú fiúkat. Ez egy szervezett hálózat, ami ellátta a baloldali celebeket gyerekekkel. A cukrosbácsik jobb, ha most eltakarodnak Lakatos Márk után.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 22:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­e­­l­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!