Elsült a titkos fegyver: bevetettek egy igazi nagyágyút is Orbán ellen

2024. szeptember 19. 08:00

A szakértők szakértője szakszerűen szakértett.

2024. szeptember 19. 08:00
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„A Klikk TV Mélyvíz című műsorában ismét ment a szokásos szakértés. Ezúttal egy régen látott igazi nagyágyút, Kökény Mihályt, a korábbi egészségügyi minisztert szólaltatták meg arról, hogy Magyarországon milyen katasztrofális állapotok uralkodnak az egészségügyben. Kökény, aki egyébként a Gyurcsány-párt egészségpolitikai szakértője, a következőket mondta kellő drámaisággal a hangjában:

»Már nemcsak a miniszterelnök, hanem az egészségügyi államtitkár is egyre távolabb kerül a valóságtól, már semmi szakmaiság nincs, nem ismerik el a rendszer hibáit, ami az alulfinanszírozottságból fakad, hanem nyakatekert mondatokkal próbálják a felelősséget a betegekre hárítani, és olyan számokat emlegetnek, amiknek semmi közük a valósághoz.«

Majd arra is kitért, hogy szerinte Orbán Viktor évek óta meg sem említi beszédeiben az egészségügyet, most Kötcsén mégis kivételt tett. Amivel Kökény szerint a miniszterelnök csak a saját táborát próbálta  megnyugtatni, hiszen most már ők is érzik a kórházakban, hogy mekkora a baj.”

Ezt is ajánljuk a témában

„Csak a magánéleti botrányairól és a nyári VIP-bulikról akarja elterelni a figyelmet” – megszólalt az egészségügyi államtitkár Magyar Péter kórházi hőmérőzéséről

Az egészségügyet folyamatosan lehet és kell is fejleszteni, ám egy biztos: jobb állapotban van, mint amit gondolunk róla – hangsúlyozza az ágazatért felelős államtitkár. Miért nem cserélik le a kórházi klímákat egyszerre? Jut-e több forrás az egészségügyre? Államosítják-e a szakrendelőket? Takács Péterrel beszélgettünk.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello 1226
2024. szeptember 20. 11:32
Jut eszembe ...kék a kökény recece, az idegtől! Sokat tett az elvtárs az egészségügy ellen, ,,miniszterként"! Most pedig drámai módon hazudozik!
2024. szeptember 20. 11:11 Szerkesztve
Kökény volt az a semmihez nem értő alak, akit azért neveztek ki 2x is, hogy a kormány gazdasági megszorításait érvényesítse az egészségügyben. Egy buta fejbólintó János!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 11:03
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­­e­l­d­­­ ­­­a­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­p­u­n­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
tapir32
2024. szeptember 20. 11:01
A magyar Társadalombiztosítás szolidaritási alapon működik! Mindennemű egészségügyi ellátásra jogosít és gyógyszertámogatás is van. A fogpótlás kikerült a biztosításból Kökény Mihály MSZP tevékenysége nyomán. A gyerekeknek, tanulóknak a szülők jogán jár biztosítás. Minél többen fizetik, annál jobban működik! Ez a rendszer azt célozza, hogy a beteg, balesetet szenvedett stb, emberekre minél kevesebb teher háruljon, illetve megosztja a terhet a többi biztosítottal. Ez a szolidaritás. Abban a reményben fizetik az emberek, hogy betegségük esetén ők is kedvezményezettjei lesznek a rendszernek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!