Az ember, akinek csak kommunikációs tanácsadói vannak és azok is ordas bunkók

2024. szeptember 20. 09:30

Tudom hol a Duna (ha nem, a GPS segít), a víz tulajdonságairól is vannak sejtéseim, a vírusokhoz meg a focihoz is rohadtul értek, ki meri kétségbe vonni, hogy az árvízi védekezés is a kisujjamban van?

2024. szeptember 20. 09:30
MAGYAR PÈter
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

Nyitókép: Képernyőkép / pestisracok.hu

„Az ember, amikor gúnyolja az ellenzéki politikusokat, meg értelmiségieket, akkor igyekszik erős túlzásokba esni, mert túlzás nélkül ma már nincsen olvasottság.

De nem tud, mert ezek a csávók és nőcik  az árvízi védekezést is virtualizálták, tehát szó szerint bármint mondhatnak, hiszen a bitek nem törlik magukat bánatukban a hülyeségüktől. Kettészakadt a nyugati civilizáció, a kisebbségben lévő valóságpártiakra és azokra, akik átköltöztek a virtualitásba. Magyar Péter például elolvasott néhány FB posztot az árvízről, majd követte a kommunikációs csapatának parancsait és ment ki virtuálisan védekezni valami víz mellé, miközben sorban jelentek meg a dörgedelmes posztjai arról (nyilván maga írja őket), hogy mit nem csinál a kormány a több száz kilométeres védelmi vonalon. Meg a honvédség, meg egy csomó normális ember, aki nem csinált szelfit arról, hogy éppen homokzsákot tölt. Lassan büszke lehetek rá, hogy életemben csak egy szelfit csináltam, azt is poénból, és csak egy embertársamnak mutattam meg, még csak nem is pornográf vagy ciki, de kinek mi köze hozzá? Tulajdonképpen az is rohadtul lényegtelen, hogy nem szelfizkedem, ahogy az is az volt, hogy oltakoztam. Mi közöm nekem ehhez az egészhez? Vajon valós és persze jó üzenet-e az, ha virtuális tevékenységek segítségével definiáljuk “jóember” voltunk, még akkor is, ha tényleg jó emberek vagyunk? Ugyanis ezzel legitimáljuk, hogy a rossz emberek is megelégszenek ezzel.

Persze már rég lenyomtak bennünket ebben, tényleg a látszatokban is kell nyerni és nem csak a valóságban, ezt nagyon megtanultuk a 2002-es választások tragikus következményeiből. Nem elég jól kormányozni, jól is kell kommunikálni az eredményeket. Azért valljuk be, a virtuális messiás feladta nekünk a leckét. Még Gyurcsány Ferenc sem hazudott olyan átütő erővel, mint ő. Persze, jó hogy a Ferin edződtünk, így már a szekunder szégyen nem gyűr le bennünket.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. szeptember 20. 11:25
"„Az ember, amikor gúnyolja az ellenzéki politikusokat, meg értelmiségieket, akkor igyekszik erős túlzásokba esni, mert túlzás nélkül ma már nincsen olvasottság." és ez a nyomorult idióta még le is írja, hogy akkor hazudnak, amikor csak tudnak, mert az agyatlan söpredékük erre vevő... elképesztő. gondold el, balfasz, hogy az ország fele azért rühell titeket, mert rólatok elég csak a valóságot megírni, attól is kifordul a normális ember gyomra.
pepepapa
2024. szeptember 20. 11:15
Tegye már helyre az eszét valaki egy szívlapáttal.
Shywalker_bp
2024. szeptember 20. 11:02
Peti már öreg csa(ta)ló. Nem lehet csak úgy félreállítani.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 10:52
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­k­­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!