Nehogy már jól érezzük magunkat!

2024. augusztus 20. 15:53

Arról nem is szólva, hogy milyen drága és primitív szokás ez a tűzijáték dolog.

2024. augusztus 20. 15:53
BÖRÖNDI Gábor; KÖVÉR László; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; TUZSON Bence; SCHMITT Pál; PINTÉR Sándor; SULYOK Tamás
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

„Az ember elvileg számtalan fennkölt gondolat segítségével tudja karbantartani a lelki egészségét. Gondolhat Istenre, a hazájára, a családjára, az eredményeire, a jövőjére, a gyerekei jövőjére, a jó termésre, hogy legalább a körte jól termett az idén és lesz jóféle pálinka, a lehetőségek száma végtelen.
De Isten, valami miatt minden jó gondolat mellé adott egy gonosz bolondot, aki nem akarja, hogy mi normálisak valaha is jól érezzük magunkat. Minden vallási és/vagy nemzeti ünnep előtt megjelennek azok, akik szerint nem is történt meg az esemény, amiről megemlékezünk, vagy ha igen, akkor mi nem is a jó oldalon álltunk, hanem a rosszon. Szegény Szvatopluktól (a szlováktól), aki a világ legrendesebb embere volt, aki egy csomó rendes ember felett uralkodott a legdemokratikusabb eszközökkel és aki áron felül vásárolta meg az országot az előzőleg itt lappangó ázalagoktól, akik egyébként teljes létszámban egy jobb helyre távoztak (és akik maguk is a XXI. századi nemzetközi jognak megfelelően vásárolták meg a medencét), mi magyarok csalással és minősített erőszakkal vettük el (a szlovákoktól) az országot.

Majd ebül szerzett javaink védelmében válogatás nélkül öldököltük a tatárokat, törököket és a németeket, sőt a végén még a szovjet katonákat is. Szeretett baloldali városi értelmiségieink buksijában olyannak tűnik fel a világ, hogyha nem történik meg a honfoglalás, akkor már ezer éve kitört volna a világbéke, csak mi miattunk van minden. És mindig ellenálltunk a progressziónak. Botrány! Skandalum! Retrográd! És most meg bezzeg nem akarunk beszállni az Európa erőd védelmébe! Ami 1941-ben a legszörnyűbb dolog volt a világon, az ma 2024-ben a legfennköltebb erkölcsi kötelesség. És mi meg nem értjük.

Arról nem is szólva, hogy milyen drága és primitív szokás ez a tűzijáték dolog. Zavarja a madarakat, a halakat a Dunában, a kutyákat, és az árából lehetne venni lélegeztetőgépet, légkondit a kórházakba. Elromlás biztos légkondit. Hátha lesz vihar. De nem lesz, mert szerencséje van ennek a tolvaj bandának. Legalább külföldi cég csinálná, hogy ne a NER gazdagodjon, de magyar csinálja. Ha külföldi csinálja akkor meg miért nem magyar? (Nem kívánt törlendő.)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. augusztus 25. 14:59 Szerkesztve
Szakmai rálátással mondom, hogy ez az idei tűzijáték most elég jó lett. Végre normális kamerázás volt, mert az elmúlt években készülteket egyébként dilettánsok csinálták. Én másképp építettem volna a látványt, de tudom, hogy a megrendelő sok mindenbe beleszól és a szakma sokszor háttérbe szorul. És a lényeg, amiért írtam. Az ellenzőket a háttérből bújtogatják a következők miatt. A végcél a világ kormány létrehozása. Videa/ Részlet az And Game című dokumentum filmből 2 mp4 mp4 Ehhez egyik fontos lépésük a nemzetállamok megszüntetése. Részlet az And Game című dokumentum filmből 1 mp4 Ebbe a szemléletbe nem fér bele, hogy Magyarország a nemzet egységét erősítse. A tűzijáték az tüske a háttérhatalom szemében, tehát támadni kell.
gondolkodom tehát vagyok
2024. augusztus 21. 15:49
Emlékszünk, hogy kiverte a biztosítékot a komplett baloldalon /+SZDSZ/ mikor a Szent Koronát átvitték a Parlamentbe? Hogy nevezték a Szent Koronát? Ne felejtsük el, így állnak a hazánkhoz, hozzánk magyarokhoz!
koronaszepe
2024. augusztus 20. 20:47
Jövőre meghosszabbítjuk Bicskéig, jövőre legyen 30 milliárd!
xerxesz
2024. augusztus 20. 19:58
legalább azt is megtudtuk, hogy Paranoid Android nem más, mint Bálint Botond :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!