Menczer Tamás: A migrációs bírság odailleszkedik, hogy ezzel be akarnak nyomni a migrációba és a háborúba (VIDEÓ)

2024. augusztus 07. 14:17

„Mi továbbra sem fogjuk beengedni a bevándorlókat, ez biztos” – hangsúlyozta Menczer.

2024. augusztus 07. 14:17

Nyitókép: Képernyőfotó

„Itt a migrációs bírságról, a migrációval kapcsolatos bírságról van szó, de nyilvánvalóan az ütemezésből és minden egyébből látszik, hogy ez is azért most jön, és azért ilyen nagyságrendben, mert mi békét akarunk, tehát egyrészt ez a migrációs bírság is oda illeszkedik, hogy a háborúba akarnak minket belenyomni. Egy. Kettő, oda is illeszkedik, hogy migránsokkal akarják elárasztani Magyarországot”mondta Menczer Tamás a Kossuth Rádióban.

Jaj, ha már ezt a derék Magyar Pétert említettük. Erre is mondta, hogy ez nincs így, meg hogy migráció fronton az unióban olyan fantasztikus dolgok történnek. Hát dehogy nincs, hát erről van szó”

– tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Ezt is ajánljuk a témában

„Tehát a lényeg az, hogy semmi se jó, amit csinálunk, legfőképpen az nem jó, hogy védjük a határt, és nem akarjuk elfogadni, hogy a migránsok bejöhetnek, aztán kvótával szétoszthatják őket. De mi továbbra sem fogjuk beengedni a bevándorlókat, ez biztos” – fűzte hozzá Menczer.

***

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelemikes-2
2024. augusztus 09. 21:41
Tomi! Lengyelországban 62 volt kormánytisztviselő ellen emeltek vádat hűtlen kezelés miatt
Lajoss
2024. augusztus 08. 21:34
Tomi,méltó vagy az állampárti szóvívőségre,ritka nagy állat vagy! 🫢
KovG_1
2024. augusztus 07. 17:09
Úgy látszik, a szivárványos náci bérkommentelők még nem kapták meg a délutáni pótlékot, mert lapítanak.
alexandrosz-2
2024. augusztus 07. 16:46
Miközben a cuckoldkonzi zsidó média, benne a szar menczer és a kakadu is zsidó hasbarával, szánalmas hazudozással altat hetek óta, hogy lehiggassza a "magyar" "nemzeti" qrmány látványos semmittevésén és csicskaságán felindult jobber bázist, azért rögzíteném, hogy a mai napig szabadon ömlik a magyarok pénzén az áram, a gáz, az olaj, az üzemanyag, a gyógyszer, kötszer, feldolgozott élelmiszer a magyargyilkos hoholokhoz. A hohol gyilkosokat a magyarok pénzét pazarolva gyógyitja az amúgy is tündökletes magyar egészségügy, a honvédség magyargyűlölő hohol gyilkosokat képez ki. Sirok folyamatos üzemben, éjjel nappal ontja a gyalogsági lőszert, nyilván nem a kukába. Mindezért cserébe kapunk aljasságot, gyűlöletet és napi tizezernyi magyargyűlölő hohol patkányt. Évek óta. Mert ilyen a zsidó hála. Rohadj meg vétótlan geci orbán, hogy basznád meg sunyi szar zsidócsicskaként a redvás kurva anyádat menczeresől, kakadustól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!