A budapestiek magyarázatot érdemelnek

2024. augusztus 22. 16:59

És azt, hogy vállalja a főpolgármester a felelősséget.

2024. augusztus 22. 16:59
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Karácsony listás jelöltjei, polgármesterei egymásnak adják a rendőrség és bíróság kilincsét. Mindeközben a főpolgármester hallgat. A budapestiek magyarázatot érdemelnek és azt, hogy vállalja a főpolgármester a felelősséget.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 23. 21:11
PATKÁNY KARÁCSONY SZOPATNI FOG TITEKET MEGINT 5 ÉVIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ENNYI SEGGFEJ BALOS PATKÁNY LAKIK PESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lististerc
2024. augusztus 23. 18:10
Sajnos Szentkirályi Alexandra nem jött be a budapesti lakosságnak. Ez van, le kell vonni a következtetéseket. Egy bunkó paraszt fideszes kell ezeknek, aki üt - vág, ellenfelet nem ismer. Nos, ilyen élvonalbeli fideszes fiatal nincs (Hála Istennek). A vörös rongyokba öltözött, múltját, történelmét feledett város éljen, ahogy tud. Mi a francért jár nekik 3 percenként a metró?
Stingary76
2024. augusztus 23. 15:15
Karácsonyt Gergelyt újra választották. Csávó eddig se adott magyarázatot semmire és senkinek, most 5 évig megint nem fog.
lordzoltanus
2024. augusztus 23. 08:37
"A budapestiek magyarázatot érdemelnek" Te meg egy jó nagy büdös csöves brokit a seggedbe :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!