Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

T. Dannyék is keresik Szoboszlai Dominik utódját Magyarországon

2024. június 03. 16:27

Van valami közös a magyar válogatott csapatkapitányában és a Red Bull Pilvakerben – a kiváló kárpát-medencei példákat és teljesítményeket bemutató Highlights of Hungary öt népszerű nagykövettel és jelentős tervekkel indítja el az idei programsorozatát.

2024. június 03. 16:27
SZOBOSZLAI Dominik;
Klein Ron

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Idén nyáron nem lesz kérdés, mi a hazaszeretet. Nincs olyan magyar, aki ne szurkolna honfitársainak, amikor Szoboszlai Dominikék pályára lépnek a labdarúgó Európa-bajnokságon, vagy pólósaink vízbe ugranak a párizsi olimpián. A mindennapokban viszont a tinik nehezen tudják megfogalmazni, mi az a hazaszeretet – többek között erről is beszélt a Mandinernek Csehi Marianna, a Highlights of Hungary (HoH) ügyvezető igazgatója. Szerinte a társadalmi díjak egyikeként a HoH segítséget nyújt ebben is, hiszen olyan kiváló magyar példákat tud mutatni, amelyek közül minden korosztály megtalálhatja a hozzá leginkább kapcsolódót.

A nagykövetek már most listáznak

A tíz éve elindított HoH abban különbözik a legtöbb díjtól, hogy kategóriák nélküli, tehát az élet minden területén megszerezhető az elismerés. Ráadásul a 2 millió forintos jutalom mellett a jelöltség és a díj egyfajta platform is, amely megmutatja a példaértékű magyar teljesítményeket és eredményeket.

Az idei öt nagykövet, azaz Almási Kitti, Borbás Marcsi, Gyurta Dániel, T. Danny és Lackfi János szerepe is bizonyítja a HoH teljeskörű reprezentáltságát – ők azok, akik fejenként öt-öt jelöltet neveznek a versenybe, közülük pedig a közönség választja ki a legnépszerűbbet.

Csehi Marianna azt ígéri, a 25-ös listán szereplő „hétköznapi hősök” bemutatására nagy hangsúlyt fektetnek szeptembertől, film is készül róluk.

A nagykövetek feladata lesz, hogy döntsenek a jelöltekről, a számukra példamutató, kiemelkedő egyénekről és csapatokról, a kutatásban segítségükre lesznek a saját és a HoH közösségi platformjai is.

„Már a hivatalos bejelentés előtt mindenkinek volt egy saját listája, nagyon lelkesek a nagykövetek, és biztosan nehéz döntés vár rájuk, amikor ötre kell szűkíteni a létszámot” – mondta az ügyvezető igazgató. Hozzátette, az eddigi több mint 500 jelöltet nyilvánvalóan nem lehet felsorolni, de még az sem könnyű feladat, hogy megmutassa, mennyire sokszínű a mezőny.

Kéktúrától a Vérlovagokig

Az elmúlt tíz év csak néhány példáját tekintve is rendkívül széles a paletta.

2020-ban például az egyik jelölt Szoboszlai Dominik volt, aki mára világsztárrá vált, ám akkor még a Salzburg futballistájaként sokan itthon sem ismerték a nevét.

A listán szerepelt korábban az Egyszülős Központ, a Pet-kupa és a Red Bull Pilvaker, de olyan jelöltekkel is találkozhattunk, mint Boggie Parfüm című videóklipje, ami a fél világot bejárta, az HBO Aranyélet sorozata, a Kéktúra pecsételődobozai, a magyarországi vérellátás nélkülözhetetlen motorosai, a Vérlovagok, vagy éppen az informatika világára a diáklányok figyelmét is felhívó Skool.

Magyarország egyik legnépszerűbb énekese is ott lesz a nagykövetek között. Forrás: T. Danny Facebook-oldala

Ők a mai napig ismert személyek, szervezetek és projektek, de akadnak olyan jelöltek is, amelyek bizonyos értelemben elmúltak. „De ez az élet rendje: vannak olyan kezdeményezések, amelyek rövid időre születtek, és vannak a hosszú távúak. Szép, hogy a Highlights of Hungary ezt is megmutatja” – mondta Csehi Marianna.

A sztárok is megjelennek a közönségtalálkozón

Idén három díjat osztanak ki, a nagykövetek közösen választhatnak egy jelöltet, a közönségszavazáson pedig a legjobb egyéni és csoportos teljesítmény győzhet. A szervezők tervei szerint a szavazásig még számtalan eseményt rendeznek, lesznek közönségtalálkozók, ahol a nagykövetek és az új jelöltek mellett az elmúlt évek főszereplői is megjelennek.

A Highlights of Hungary azt közvetíti, hogy mindenki tehetséges valamiben, mindent lehet jól csinálni, a szorgalom és a befektetett munka meghozza az eredményét

– hangsúlyozta Csehi Marianna, aki úgy véli, fontos az elismerés kultúrájának népszerűsítése, valamint az, hogy mások sikereiből és példás hozzáállásából mi is inspirációt meríthessünk.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:05
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­k­e­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
gilou-au-clavier
2024. június 03. 16:42
A Fradiban van elég néger és müzlem tehetség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!