Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Magyar Péter Hont Andrásnak: Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy

2024. június 11. 06:12

Magyar most se bírta ki, hogy ne kommentálja a róla szóló híradást.

2024. június 11. 06:12
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfő este Magyar Péter sértődötten felállt és otthagyta Rónai Egon műsorát, miután a műsorvezető átnyújtott neki egy olyan dokumentumot, ami tételesen cáfolja Magyar azon korábbi állításait, miszerint az ATV egyszer sem hívta őt meg szerepelni a kampány során. 

Miután a Mandiner is megírta Magyar kirohanását, az Átlátszó újságírója, Hont András is írt a esetről, amelyet lapunk is publikált. Magyar azonban most sem bírta ki, hogy ne kommentálja a róla szóló híradást, nekiment az újságírónak:

Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy, aki letiltja a kommentelést a rendkívül nagyívű, bátor posztjai alatt.

– írta kommentjében Magyar Péter, majd hozzátette, hogy „a Hitgyülekezete nevű business egyházat nem a felekezetei hovatartozás miatt hozta fel”.

Magyar Péter üzenetét itt olvashatja el:

 

 

***

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­e­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 11. 20:13
Magyarnak igaza van. Hont egy szar zsidó kommunista patkány.
Mandarin-888
2024. június 11. 18:34
Kiváncsi vagyok, hogy Mérő Vera ezt hogyan fogja megmagyarázni. Go, Hont Bandi!
Mandarin-888
2024. június 11. 18:21
Hontnak a cipője sarkáig sem ér ez a jellemtelen ficsúr. Hont aktív fideszes volt, aktívan otthagyta a fideszt, aktívan kritizálja – méltányosan, de soha ilyen ganéj módon nem ócsárolt embert, személyt, asszonyt, volt párttársat mint ez a féreg. Hont kritikus, de nem áruló. Poloskapeti viszont egy kritikán alul rühes áruló és terrorista alkat. Megértem Hontot, hogy nem hajlandó kiejtenie MP nevét. Nem győzné öblögetni a száját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!