Vannak ügyek, amelyek mellé oda kell állni – az Integritás Hatóság elnöke a Mandinernek

2024. április 25. 00:03

Kevés ember vágyik olyan munkára, amiért csak kritika éri – mondja Biró Ferenc. Az Integritás Hatóság elnöke az üzleti szférából jött, mostani tisztségét szolgálatnak tekinti. A szervezet eddigi tevékenységéről kérdeztük.

2024. április 25. 00:03
null

Nyitókép: Ficsor Márton

Az első interjújában 2022 decemberében úgy fogalmazott: a végső cél a korrupció megszüntetése. Hogy áll a projekt?
A cél ugyanaz, de hosszú az út. Sokat
tettünk az előző másfél évben egy olyan szervezet felállításáért, amely tekintélyt parancsol a társintézmények körében és az Európai Unió rendszerén belül is. Nemzetközi kapcsolatokat alakítottunk ki többek között a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezettel, valamint az Európai Bizottsággal.

Azt kérte, hogy a munkája alapján ítéljék meg az Integritás Hatóságot. Azzal elégedett?
Híve vagyok a kritikus gondolkodásnak, de az adott lehetőségeken belül elvégeztük, amit lehetett, ezért érdemi szakmai kritika nem illethet minket. Nemzetközi kontextusba helyezve látszik, hogy a jól működő és hasonló célokat kitűző hatóságok szélesebb jogkörökkel vannak felruházva, mint mi. Ahogyan pontosítják, finomhangolják a jogköreinket, úgy tudunk nagyobb hatást kifejteni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­o­­k­ ­­v­á­­­r­­n­a­­k­­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
gyzoltan-2
2024. április 25. 07:11
"Nemzetközi kontextusba helyezve látszik, hogy a jól működő és hasonló célokat kitűző hatóságok szélesebb jogkörökkel vannak felruházva, mint mi." Szükségtelen mellébeszélni! Minden intézkedés közvetlenül, vagy közvetve, a magyar nemzet ellen irányul! -alig eltúlozva! Addig míg a zsidó pártvezérek, a zsidó dominanciát fenntartók naphosszat hőböröghetnek az egyébként zsidó médiában, addig a magyarságnak érdek-képviselete, szószólója nincs! De majd a zsidóság megoldja! A zsidóság elleni fellépést is, kirekesztően kisajátítva, a zsidóság vállalta magára, még ebben sem engedve teret a magyarságnak..! -sorolhatók a nevek..! Lázadni ellenük?! -tragédiával járna..! Gáza Damoklész-kardja a fejünk felett... -alig várják, hogy szakadjon a cérna.., még mindig túl sok a magyar a Kárpát-medencében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!