Elkapták az Andrássy úti Louis Vuitton üzletet kirabló két személyt, külföldiek voltak

2024. április 16. 11:56

Az elkövetők autóval tolattak bele a bolt kirakatába hétfőre virradó éjjel.

2024. április 16. 11:56

Nyitókép: TikTok

Két külföldit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy betört egy terézvárosi luxusmárkaboltba, a két férfit őrizetbe vették – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu-n. Azt írták, az elkövetők autóval tolattak bele egy márkabolt kirakatába hétfőre virradó éjjel Budapest VI. kerületében. 

A betört üvegen át táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tízmillió forint értékben.

A BRFK ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást, és a rendőrök 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket, egy 56 éves montenegrói állampolgárságú férfit a nyomozók hétfő délután Terézvárosban, társát, egy szintén 56 éves, horvát állampolgárságú férfit este Erzsébetvárosban fogták el. A tájékoztatás szerint a lopott tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. április 16. 17:05
Hát nem az önkormányzati választáson részt venni jöttek ezek a külföldiek?
Patika
2024. április 16. 15:49
Autóval jött külföldiek tolattak bele a kirakatba? A módszer primitív, az autó közeli ország, a Vuitton meg csilivili szarság..= ukránok voltak?
Ez D-dúr és e-moll
2024. április 16. 14:36 Szerkesztve
"Meduza99 2024. április 16. 13:48 Mi van???? Ennyire becsípődött nálatok a politika? egy sima rablási ügy is politikai következtetésekre ad okot? Ó, Lipótmező, de hiányzol!" Ezt a rongyrázást a Fidesz hozta be a politikába, előtte soha sem volt a politikai kommunikáció része, nem posztoltak facebook- és tiktok-videókat a politikusok arról, hogy melyik butikban vásárolnak tornacipőt vagy kinek a szalonjából öltözködnek. És akkor a magángépen futballmeccsekre repkedésről és a luxusjachtos hétvégézésekről még nem is beszéltünk!
Mindenhova
2024. április 16. 14:20
Külföldi=szőröstalpú oláh cigány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!