Csak a baloldal osztódik tovább Magyar Péterrel

2024. április 12. 16:18

Egyértelműen beállt a baloldaliak sorába.

2024. április 12. 16:18
Peter Magyar, An Ex Government Insider Protests In Budapest After Leaking A Voice Recording Accusing Senior Government Officials In A Corruption Case
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

Nyitókép: Photo by Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Magyar Péter tehát egyértelműen beállt a baloldaliak sorába, hogy tovább szeletelje azt a tortát, amelynek a mérete 14 éve szinte változatlan.

Ahogyan úgy tűnik, a módszer is. Magyar Péter ugyanis egy, a hétvégi tüntetéséről készült videóból utólag vágatta ki azt a részt, amikor a kedvese arról beszél, hogy egy félig magyar, félig külföldi, szuper grafikus csapat is segítette őket. Ebben egyébként még semmi nem is lenne, a gyanúra igazából éppen az ad okot, hogy Magyar kivágatta ezt a mondatot a videóból. Jó lesz tehát figyelni a választásokig hátralévő két hónapot, hiszen sok minden kiderülhet még arról, ki, kik is állnak valójában Magyar Péter mögött.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:55
🍓 ️ ­I­­g­­­a­z­­i n­i­­m­­­f­­o­­­m­­­á­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
syphax-2
2024. április 15. 04:09
m.p. TOVÁBB FORGÁCSOLJA SZÉT A HARMATGYENGE BALLIBES MOSLÉKVILÁGOT...S EZ "IGY"(!) VAN RENDJÉN. NAGYON-NAGYON RENDJÉN VAN EZ IGY!!!
syphax-2
2024. április 14. 09:54
Totál mindegy, hogy a VELEJÉIG ALJAS m.p. mit állít vagy mid hadovál összevissza. EGÉSZ FÖLLÉPÉSE ÉS PISZKOSKODÁSA KIZÁRÓLAG AZ AMÚGY IS HARMATGYENGE MAGYARORSZÁGI BALLIBERÁLIS OLDALT ERODÁLJA-ROZSDÁSITJA-GYENGITI MÉGTOVÁBB--ISTENNEK LEGYEN ÉRTE HÁLA!!! Szerencsére mindezt nem látszanak észrevenni--tudni meg pláne nem(!!!)..az ő hitvány szellemi szintű "agytrösztjeik"...... láttam tegnap este mit összegörcsöltek az ATV-ben krúg emili vezénylete alatt magyar györgy, szakonyi péter, bottpéteráákoss meg az a nagyokos főjogászuk....a franc-se tuggyá mán, hogyishíííjják az egykori szadeszos ürgét. Szánalmas volt az egész kínlódó BRANCS.....SZERENCSÉRE!
moricka13-3
2024. április 14. 05:54
Magyar Péter is állhat a felismert szükséglete okán akárhová, miképpen ugyanez már Márki-Zayjal is megesett vala, mert a magyar választók abszolút többsége a Napnál is világosabban látva, nagyon jól tudja, hogy az álbaloldali Gyurcsányékkal kezdve, az álkonzervatív és álliberális Magyar Péterrel bezárólag, amit az Orbán-fóbiájuk okán művelnek, más semmi, csak az adott körülmények között a cél szentesíti az eszközt alapon, az Orbán megbuktatása lehetőségéhez kapcsolódó, ideig-óráig fennálló, csak erre az egy esetre szóló , igazi Kész átverés! alkalmi, vagyis látszat - tevékenység!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!