A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az „R, mint Rogán”-t kurva nehéz ujjakkal egy kézen elmutogatni

2024. április 02. 17:13

További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni.

2024. április 02. 17:13
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Figyeljük meg a patak tisztaságának szimbolikáját hogyan ötvözi ez a Wishen rendelt, fröccsöntött paradicsommadár-imitátor a felső-borsodi szakmunkásképzőkben készülő szelfikre jellemző, megfeszített bicepszes pózolással. Ez a bolsevik neorealista kompozíció nem lenne teljes a jobbján tamaszkodó, a »van élet a visszakönyörgős üzeneteken és a párkapcsolati erőszakról szóló, azóta törölt posztokon túl«-t bizonygatni hivatott nőnemű egyed nélkül...

Ez az alkotás hamarosan átkerül a bukott neolibsi messiásokat bemutató panoptikumba.

Természetesen ott is az ujjak »V, mint Viktor« beállításával kerül majd bemutatásra, a kor közősségi médiás tömegpszichózisa iránt érdeklődök számára. De csak azért, mert »R, mint Rogán«-t kurva nehéz ujjakkal egy kézen elmutogatni. További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma. A címkén a mosàsi instrukciók mellett a »Made in Bangladesh« és »A droidok ezt is bekajáljàk« felirattal.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. április 04. 00:03
Jeszike, ezt beszoptad, maradj inkább a kecskéknél.
na még ez is
2024. április 03. 09:22
"További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma." Lásd még Kálmánka, Orbán Bazsi vagy Bájerzsóti
Grogu
2024. április 03. 09:01
Ismét egy újabb nagyszerű, a lényeget megragadó írás, mindenkit MP öltözködése érdekel az országban, bármerre is megyek, csak erről beszélnek az emberek... Mégis felmerült bennem néhány kérdés: Meddig próbálja még negligálni a beszélgetés tartalmát a fityesz és csatlósai? Meddig próbálnak még különböző (teljesen inkompetens és irreleváns) okokat és indokokat felhozni a tartalommal szemben? Meddig kell még további propaganda cikkeket olvasni MP-ről? Mikor lesz végre bátorsága valakinek a jobboldalról is szembe nézni végre a beszélgetés tartalmával? Mikor olvashatunk oknyomozó/feltáró cikket Tóniról és Schadl-ról, az ügyészség működéséről, VPali bácsi kp-ben átvett tízmillióiról? Meddig nézitek még teljesen hülyének az olvasókat és tereltek, ahelyett, hogy a valódi ÜGY-gyel foglalkoznátok? Ja és még egy: Mi a fontosabb az ország működésének szempontjából, MP ténykedése, jelleme, házassága, vagy az ügyészség (egész országot érintő) működése? Őszinte válaszokat várok.
Intruder
2024. április 03. 07:27
"felső-borsod" XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról