Pressman és a szenátorok a magyar baloldallal tárgyaltak (FOTÓK)

2024. február 18. 23:16

Nem utaztak hiába.

2024. február 18. 23:16

Mint arról korábban beszámoltunk, megérkezett Budapestre a demokrata és republikánus szenátorokból álló amerikai küldöttség. A repülőtéren David Pressman, az USA budapesti nagykövete fogadta őket, majd a közösségi oldalra feltöltött képek tanúsága szerint ellenzéki politikusokkal és a Magyarországon működő NGO-kkal tárgyaltak. Mint írják, az eseményre meghívást kapott számos magas rangú kormánytisztviselő is. Úgy fogalmaznak:

Ezt is ajánljuk a témában

„A magas rangú amerikai szenátorok kétpárti csoportja fontos megbeszélést folytatott magyar civil szervezetek és szakértőik képviselőivel.”

Ezt követően a szenátorok és Pressman baloldali politikusokkal ültek egy asztalhoz.

A szövetségesek 21 hónapja várják Magyarország döntését Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban. Különböző parlamenti pártok képviselői, valamint az Egyesült Államok szenátusának rangos kétpárti küldöttsége között fontos megbeszélés zajlott.”

A felvételek alapján Pressman mellett Cseh Katalin (Momentum), Harangozó Tamás (MSZP), Arató Gergely (DK) és Ungár Péter (LMP) is részt vett az egyeztetésen.

Fotó: David Pressman Facebook-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palika-2020
2024. február 20. 23:26
Most küldjétek a TEK et, mikor együtt vannak! Bilincsbe mindet!
fofo
2024. február 20. 12:36
MELEG fogadtatásban részesítette az amerikai küldöttséget a magyar ellenzék. A tárgyalás alatt végig forró volt a hangulat!
lefty67
2024. február 19. 19:33
A sok, sipítva gyermekvédelmet követelőnek amúgy ilyen szempontból Pressmann rendben van??? Csak úgy kérdem a sok ideürítkező lipsi-komicstól???
bagira002
2024. február 19. 16:44
Magyar kormány az amerikai követséget nem fogadta mert bukott kommunistákkal tárgyalnak ugyan úgy mint 1989 rendszerváltásnak mondott gengszterváltáskor is. A magas rangú amerikai szenátorok csoportja megbeszélést folytatott a soros civil szervezetekkel a guruló dolláros hazaárulókkal , nem a magyar kormánnyal akartak beszélni közben elvárták volna vörös szőnyegen végig sétálhassanak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!