Ismét manökennek állt Karácsony Gergely

2024. február 01. 17:17

Odaállt hát kedvenc kamerája elé, s nyájas kérdéseket húzott elő egy munkavédelmi sisakból. S láss csodát! A sisakon a felirat: A-Híd Zrt.

2024. február 01. 17:17
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Ezúttal nem a kipányvázott biciklijén manökenkedett Karácsony Gergely, hanem rajongói kérdésekre válaszolt. Odaállt hát kedvenc kamerája elé, s nyájas kérdéseket húzott elő egy munkavédelmi sisakból. S láss csodát! A sisakon a felirat: A-Híd Zrt.

Milyen kicsi a világ!

Most, mikor minden valamirevaló hírolvasó ember azt szeretné tudni, mi a túróért fizetett ki a Lánchidat felújító A-Híd 1,4 milliárd forintot a számlagyárügyben súlyos bűncselekményekkel gyanúsított Víg Mór cégének – Karigeri úgy lobogtatja a logós sisakjukat, mintha nem lenne holnap.

Alapvetően két lehetőség látszik körvonalazódni. Az első: Karácsony egy páratlan politikai éleslátással megáldott zseni, Podmaniczky Frigyes reinkarnációja, akit a Jóisten is azért teremtett, hogy Budapestet vezesse a végtelenbe és tovább. E minőségében pedig bármit tesz, az jó, szükséges és bölcs. Így a logós sisak fogdosása is az, még ha mi, homályban botorkáló honpolgárok nem is értjük a mozgatórugóit.

A másik lehetőség, hogy Gergely egy magasra és vékonyra nőtt politikai holdkóros,

Márki-Zay Péter fővárosi kihelyezett tagozata, akinek annyi józan esze nincs, hogy egy cuppogós korrupciós botrány közepette harakirit jelent az egyik érintett sisakját lóbálni. Akár fizet neki a cég az ingyenreklámért, akár nem.

Ha engem kérdeznek, a második lehetőség életszerűbbnek tűnik. A minap például Brüsszelben azt nyilatkozta: nincs itt semmiféle hídbotrány, csak a sajtó fantáziál. S már csak azért sincs ügy – kukucskált ki joviálisan a szemüvege mögül –, mivel az A-Híd még a Lánchíd-szerződés megkötése előtt utalta az 1,4 milliárdot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2024. február 01. 22:25
a propagandista közpénznyelő faszfejek a maffiáálamról lölőröl és a többi stróman genyóról nem írnak soha, mert eszik a sz..rt a fideszjobbágyok. nyaljátok a NER-es gazditok sz..os csizmáját tovább
lefty67
2024. február 01. 21:56
Baszki! Gelgőkét már megint felügyelet nélkül hagyták! Még jó hogy nem tett kárt magában! Hol voltak az ápolók?
states-2
2024. február 01. 17:34
Manöken? Gyurcsány udvari bohóca.
elégia
2024. február 01. 17:21
Már csak az a cetli hiányzik a homlokáról, hogy hülye vagyok, üssetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!