Bródy János némi fáziskéséssel, de úgy érezte, van mondanivalója Novák Katalin lemondásáról

2024. február 12. 15:49

Rá jellemzően üzent a leköszönő köztársasági elnöknek.

2024. február 12. 15:49
Bródy János

Bródy János némi fáziskéséssel, de közösségi oldalán reagált Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit távozására. Az ismert zenész a Miért hagytuk, hogy így legyen című dalához csak ennyit írt:

Novák Katalinnak és Varga Juditnak szeretettel… »Nem ad választ ma senki sem«”

Mint ismert, Novák Katalin szombaton váratlanul megszakította dohai útját, hazaérkezett és a kegyelmi döntés miatt lemondott a köztársasági elnöki tisztségről. Ahhoz, hogy hivatalos legyen a döntés, írásban is be kellett nyújtania az Országgyűlésnek. Ez február 11-i dátummal megtörtént, így a beadvány már a Parlament honlapján is olvasható.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. február 13. 08:45
Ez most komoly? Ez a tetű bródi foglalkozna inkább a köztörvényes bűnöző fiával. Hogy meri egyáltalán kinyitni a pofáját!?
oberennsinnen49
2024. február 13. 07:16
Miért hagytuk, hogy így legyen? Bródy etáss, kérdezd meg azt, aki nem keresztény abból a fajtából, akinek a hivatása a nemkereszténység, magyarul, kérdezd meg Soros Györgytől, de még inkább azoktól a nemkeresztényektől, akik Soros Györgyöt a rablott pénzükkel a nyakunkra küldték. Általában felvett nevűek szektájáról van szó, hogy segítsek neked.
horvata
2024. február 13. 06:40
...el ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így, el ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít... Ötven év, de mennyire értelmezhető ez a szöveg a mára is. Dehát az élet, a történelem (és Magyarország) már ilyen, úgy tűnik. Ismétli magát. Magyarországnak vezérei vannak és a vezéreknek rendszerei, a rendszereknek pedig hibái. De talán nem lenne késő tanulni, mert a hibák után, tapasztalat szerint, a bukás következik…
Nagyvakond
2024. február 12. 23:13
Bródy... Bróóódy... Érted...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!