LMBTQ-padot avattak Ferencvárosban

2023. július 07. 06:13

Tíz óra munkával festették át a padot az Amnesty International közreműködésével.

2023. július 07. 06:13

LMBTQ-padot avattak Ferencvárosban – számol be a Pesti Srácok. A riportból kiderül: a IX. kerületi ülőalkamatosságot az Amnesty International közreműködésével sikerült átfesteni, és a szervezet igazgatójának jelenlétében adták át. Víg Dávid elmondta: ma az LMBTQ-kapcsolatban élőknek ma kétszer meg kell gondolniuk, hogy megfogják-e egymás kezét a nyílt utcán. Hozzátette, a szivárványos pad a „legmenőbb” dolog, amit csinálni lehet, és úgy vélekedett, hogy ettől az LMBTQ-személyek biztonságosabban fogják érezni magukat. 

 

A pad átfestése egyébként bő 10 órányi munkaidőt vett el az aktivistáktól, és – mint Döme Zsuzsanna alpolgármester elárulta – komoly „hivatali akadályokat kellett leküzdeni”. 

 

Utóbbit arról is faggatta a jobboldali portál, hogy mi történik, ha jövőre a DK ellenében kell indulniuk az önkormányzati választáson a regnáló polgármesterrel, Baranyi Krisztinával. Döme abbéli reményét fejezte ki, hogy ebben az esetben is sikerül behúzniuk a IX. kerületet, mert „a legjobb dolog, ami a kerülettel történhetett, az volt, hogy Baranyi Krisztina független polgármesterként nyert”.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javicesareo
2023. július 09. 20:02
10 órán keresztül festettek libsiék 1 darab padot? Hányan? Nálunk Vidékiában 30 perc szöszmötölés után zavarták volna el budit pucolni az ilyen semmirekellőket.
Palatin
2023. július 09. 12:09
Ha magyar nyugatmajmoló haladárnyikok elött megnyílik a lehetöség, hogy az óvodákban kitombolhatják magukat, akkor 20-30 év múlva itt már gyerekek nem lesznek. Az LMBTQ a fehér férfiak ideológiai úton való kasztrálása és a fehér nök meddövé tétele ideológiai úton, azaz lebeszélve öket a gyermekvállalásról. A háttérhatalomnak az a baja a fehéremeberrel, hogy a háború utáni jómód és valódi demokrácia (ami ma már halódik) évtizedeiben az európai és amerikai fehérek túlságosan öntudatosak, harciasak, követelödzök lettek, és ma már nem lehet olyan könnyen megtéveszteni, kordában tartani öket, mint korábban. Ezért számukat drasztikusan csökkenteni kell. A robotozált világban elég lesz sokkal kevesebb ember és azoknak nem kell olyan öntudatosaknak, szervezettnek, képzettnek lenni, így azok könnyebben félrevezethetök, engedelmesebbek, kordában tarthatók lesznek. Sokkal kevesebb fehérember legyen, és azok is gyökértelenül atomizálva, hogy még szervezkedni, összefognia se legyen kedvük..
díszponty
2023. július 09. 07:17
A legjobb duma ebben a FÜGGETLEN-ként nyert. Ő úgy független, ahogy a jegesmedve független a jégtől. Ők mindentől függetlenek, még a saját agyuktól is. Marad a felmosórongy a koponyában.
alenka
2023. július 08. 04:00
Mi lesz,ha atfestik az összes padot??... Igaz ,száz évig tartana,amilyen lusta buzik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!